ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παύει να διαθέτει δωρεάν την business σουίτα των Google Apps η Google, αποφασίζοντας αλλαγή στρατηγικής

21:34 - 07 Δεκ 2012 | Ειδήσεις
Η κίνηση, σύμφωνα τον Clay Bavor, διευθυντή των Google Apps, γίνεται με στόχο η εταιρία να δώσει έμφαση στην ποιότητα της εμπειρίας των χρηστών και στην παροχή καλύτερης υποστήριξης για τους εταιρικούς πελάτες. Όσοι πάντως έχουν ήδη εγγραφεί στην υπηρεσία, θα συνεχίσουν να τη χρησιμοποιούν δωρεάν, είτε πρόκειται για εταιρείες είτε για ιδιώτες.

Η Google θα συνεχίσει να παρέχει την υπάρχουσα υπηρεσία ως "basic". Αντίθετα  η έκδοση premium business θα είναι αυτή που θα διατίθεται με συνδρομή 50 δολαρίων το χρόνο. Το πακέτο αυτό θα παρέχει 24ωρη υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης, 25GB αποθηκευτικού χώρου για emails και εγγυημένη διαθεσιμότητα υπηρεσιών 99,9%.

Σε μια προσπάθεια να διαχωριστούν οι εταιρικοί χρήστες από τους ιδιώτες, η Google προτρέπει τους δεύτερους να εγγράφονται στο Gmail, στο Google Drive και τις άλλες υπηρεσίες που πιθανώς χρειάζονται και όχι στα Google Apps, τα οποία υπολογίζεται πως χρησιμοποιούν πάνω από 5 εκατομμύρια επιχειρήσεις και περισσότεροι από 40 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.