ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μ. Σαρρής: Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα

16:19 - 23 Μαρ 2013 | Ειδήσεις
Θα συνεχιστούν και το απόγευμα οι διαπραγματεύσεις Λευκωσίας – τρόικας, οι οποίες γίνονται σε δύο επίπεδα, στο υπουργείο Οικονομικών και στην Κεντρική Τράπεζα.

Ο υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε αισιόδοξος και έκανε λόγο για «σημαντική πρόοδο». Πρόσθεσε ότι αυτό θα βοηθήσει στη συμφωνία με το Eurogroup, καθώς, όπως είπε, η τρόικα θα κάνει τις εισηγήσεις της.

Ο κ. Σαρρής εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης προέκυψαν διάφορα θέματα που χρειάζονται περαιτέρω επεξεργασία, τα οποία, όπως σημείωσε, επεξεργάζονται ομάδες και τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν στην απογευματινή συνάντηση με την τρόικα.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο υπουργός Οικονομικών διατύπωσε την εκτίμηση ότι αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ θα είναι έτοιμο νομοσχέδιο για την Τράπεζα Κύπρου, προκειμένου να διαβιβαστεί στην Ολομέλεια της Βουλής, ώστε να μπορέσει να συγκληθεί το νομοθετικό σώμα.

Στο μεταξύ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρ. Στυλιανίδης διέψευσε ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης απέρριψε πρόσκληση του Βλ. Πούτιν, να μεταβεί στη Μόσχα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.