ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Google κοντά στην εξαγορά της WhatsApp!

00:24 - 09 Απρ 2013 | Ειδήσεις
Η Google κοντά στην εξαγορά της WhatsApp!
Σκληρές για διαπραγματεύσεις για το ποσό πώλησης ύψους 1 δισ. δολαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Google βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της δημοφιλούς εταιρίας WhatsApp με το εξωπραγματικό ποσό του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων!


Η WhatsApp, ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στα smartphones (iOS, Android, Windows Phone κ.ά.), που διαθέτει εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, βρίσκεται εδώ και τέσσερις με πέντε εβδομάδες σε διαπραγματεύσεις με τη Google για την εξαγορά της.


Οι φήμες θέλουν τη Google να προσφέρει ένα δισεκατομμύριο δολάρια για να εξαγοράσει τη WhatsApp, με τους υπεύθυνους της τελευταίας να εμφανίζονται σκληροί στις διαπραγματεύσεις με σκοπό να εξασφαλίσουν ένα μεγαλύτερο ποσό.


Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια εταιρία προσπαθεί να εξαγοράσει τη WhatsApp, αφού πριν λίγους μήνες το Facebook ενδιαφερόταν να κάνει την ίδια κίνηση με αρνητικό –όπως δείχνουν τα φαινόμενα- αποτέλεσμα.


Αν στεφθεί επιτυχής η εξαγορά της WhatsApp, η προσπάθεια της Google να μπει στο χώρο των υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων θα ενισχυθεί σημαντικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:03 - 09 Απρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.