ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα στοιχήματα για το όνομα του βασιλικού βρέφους στη Βρετανία

14:07 - 11 Απρ 2013 | Ειδήσεις
Τα γραφεία στοιχημάτων ποντάρουν στην πιθανότητα το βασιλικό βρέφος στη Βρετανία, που αναμένεται να γεννηθεί τον Ιούλιο, να ονομαστεί Αλεξάνδρα.

Το βρέφος θα είναι το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ, που επισήμως αποκαλούνται Δούκας και Δούκισσα του Κέμπριτζ και παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2011.

 

Το φύλο του δεν έχει δημοσιοποιηθεί, αλλά όλα τα στοιχήματα κάνουν λόγο για κορίτσι ύστερα από το περιστατικό του περασμένου μήνα όταν η Κέιτ ευχαρίστησε μία βρετανίδα για το μωρουδιακό δώρο που της έκανε λέγοντάς της: "Σας ευχαριστώ, θα το πάρω για την κ..." κι απότομα σταμάτησε.

 

Το γραφείο στοιχημάτων Coral δίνει πιθανότητες να ονομαστεί το μωρό Αλεξάνδρα 12-1, από 25-1 που ήταν πριν από λίγο καιρό.
Συνολικά, το όνομα Ελισάβετ παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των γραφείων στοιχημάτων (5-1), ακολουθεί το Νταϊάνα (6-1) και τρίτο το Βικτόρια (7-1).

 

Μπορεί το Αλεξάνδρα να μην είναι τόσο στενά συνδεδεμένο με την βρετανική μοναρχία, όπως τα άλλα τρία, αλλά θεωρείται και αυτό πιθανό. Η 76χρονη πριγκίπισσα Αλεξάνδρα είναι εξαδέλφη της βασίλισσας Ελισάβετ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.