ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Ανοίγει" με φόρα τα φτερά της η νέα Germanwings

16:03 - 11 Απρ 2013 | Ειδήσεις
Έχουν δρομολογηθεί οι ημερομηνίες ανάληψης των δρομολογίων από Αμβούργο, Βερολίνο και Ντίσελντορφ. Συμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού μεταξύ SWISS και Germanwings.

Η «νέα Germanwings» αναπτύσσεται ταχύτερα από τον αρχικό σχεδιασμό: Ήδη από την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 προσφέρονται μέσω ταξιδιωτικών γραφείων οι νέοι ναύλοι "Best" και "Smart", για κρατήσεις εισιτηρίων για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από αρχές Ιουλίου και εξής. Ο οικονομικότερος ναύλος "Basic" διατίθεται για online κρατήσεις μέσω των ιστοσελίδων Germanwings και Lufthansa.

 

Οι πτήσεις με τη «νέα Germanwings» προσφέρουν διάφορα πακέτα υπηρεσιών στις τρεις κατηγορίες ναύλου της Economy Class, σε τιμές από 33 EUR ("Basic"), 53 EUR ("Smart") και 199 EUR ("Best").

 

Ο ναύλος "Best" περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων - τη χρήση των lounges για όλους τους επιβάτες, ενώ και τα μέλη του προγράμματος Miles & More απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια: οι τακτικοί επιβάτες μπορούν να αναπαύονται στις lounge της Lufthansa και των συνεργαζόμενων εταιριών στην Ευρώπη, κάτι που ισχύει και για το ναύλο "Smart". Πρόκειται για κανονισμό που ήδη ισχύει για την Economy Class της Lufthansa. Ωστόσο, οι επιβάτες με status Senator και τα μέλη Hon Circle επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα lounges ανεξαρτήτως κατηγορίας ναύλου ("Best", "Smart" ή "Basic").

 

Παράλληλα, ταχύτερα από τον αρχικό προγραμματισμό ολοκληρώνεται και η μετατροπή του στόλου της θυγατρικής της Lufthansa. Ήδη, 21 αεροσκάφη της Germanwings έχουν βαφτεί με τα καινούρια χρώματα ενώ και η καμπίνα έχει ανασχεδιαστεί με μοντέρνο design, διαθέτοντας χώρο καθίσματος 32 ιντσών στις μπροστινές σειρές, θέτοντας νέα πρότυπα όχι μόνο στον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους. Έως την έναρξη των επιχειρήσεων της «νέας Germanwings» την 1η Ιουλίου θα έχουν ανανεωθεί εσωτερικά και εξωτερικά και τα 36 αεροσκάφη του στόλου.

 

Πτήσεις της Lufthansa από την Germanwings

 

Προκειμένου οι επιβάτες να ενημερωθούν εγκαίρως και να σχεδιάσουν με ασφάλεια τις ταξιδιωτικές τους ανάγκες, έχουν οριστεί όλες οι ημερομηνίες germanwings500 110413ανάληψης των δρομολογίων της Lufthansa από τη Germanwings. Έτσι, το πρόγραμμα πτήσεων της «νέας Germanwings» θα είναι έτοιμο πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία.

 

Μετά την περσινή μεταφορά των πτήσεων της Lufthansa από Στουτγκάρδη στη Germanwings, ακολούθησε το Αμβούργο στα τέλη Μαρτίου. Έτσι από το Αμβούργο, η Germanwings εξυπηρετεί τα πρώην δρομολόγια της Lufthansa προς Βιέννη, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Στουτγκάρδη και Νυρεμβέργη. Στις 29 Ιουνίου, θα προστεθεί η Κολονία και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2014 όλες οι πτήσεις της Lufthansa που πραγματοποιούνται εκτός των κόμβων Φρανκφούρτης και Μονάχου θα έχουν μεταφερθεί στη «νέα Germanwings».

 

Από τις 27 Οκτωβρίου 2013, η Germanwings θα αναλάβει τις πτήσεις της Lufthansa από το Βερολίνο και οι διαδικασίες μετάβασης θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαρτίου 2014 (εκτός των κόμβων Φρανκφούρτης/ Μονάχου). Στη συνέχεια, από τα τέλη Μαρτίου 2014 και μέχρι τα τέλη του έτους, θα τροποποιηθεί και το πρόγραμμα πτήσεων από το Ντίσελντορφ, καθώς θα μεταφερθούν όλες οι πτήσεις στη Germanwings, ενώ οι πτήσεις ανταπόκρισης προς μακρινούς προορισμούς από τον κόμβο αυτό θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται με Lufthansa.

 

Με επιτυχία οι πτήσεις κοινού κωδικού με Lufthansa, Swiss και Austrian

 

Με τους ίδιους γρήγορους ρυθμούς εξελίσσεται και η σύναψη συμφωνιών πτήσεων κοινού κωδικού με άλλες εταιρίες του Ομίλου Lufthansa, αρχικά με την Austrian και εν συνεχεία με τη Swiss Internatioanal Air Lines. Οι επιβάτες του Ομίλου Lufthansa θα παρατηρήσουν μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα και συχνότητα των συνδέσεων από Κολονία μέσω Ζυρίχης, καθώς θα πραγματοποιούνται 4 καθημερινές πτήσεις της Germanwings, που θα φέρουν εφεξής τον κωδικό "LX" της SWISS δίπλα στον αριθμό της πτήσης τους.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.