ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χιλιάδες υποψήφιοι για τις έξι "Καλύτερες Δουλειές στον Κόσμο"

00:12 - 12 Απρ 2013 | Ειδήσεις
Δεκάδες χιλιάδες ήταν οι αιτήσεις απ' όλο τον κόσμο για τις 18 θέσεις του τελικού, ώστε οι αρχές τις Αυστραλίας να επιλέξουν τους 6 τυχερούς.

Μαζικό ήταν το ενδιαφέρον απ' όλο τον κόσμο για μία από τις 18 θέσεις φιναλίστ, που θα περάσουν από την τελική συνέντευξη για τις  6 "Καλύτερες Δουλειές στον Κόσμο" στην Αυστραλία. Περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι έκαναν αίτηση, γεγονός που αποτελεί ''πονοκέφαλο'' για τους αξιωματούχους του τουριστικού τομέα που καλούνται τώρα να τις εξετάσουν προκειμένου να καταλήξουν σε 18 φιναλίστ.

 

Η απασχόλησή τους θα είναι διάρκειας έξι μηνών. Οι θέσεις εργασίας συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον τουλάχιστον 330.000 ανθρώπων από σχεδόν 200 χώρες, πριν από την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων αργά το βράδυ της Τετάρτης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι κλήθηκαν να υποβάλουν ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων στο οποίο να εξηγούν γιατί κρίνουν ότι είναι οι κατάλληλοι για τη συγκεκριμένη δουλειά που θα τους αποφέρει 100.000 δολάρια.

 

Μεταξύ των αιτήσεων ήταν κι εκείνη ενός άνδρα που έστειλε βίντεο με τον ίδιο να παίζει μαξιλαροπόλεμο με αγνώστους στους δρόμους της Νέας Υόρκης και να χορεύει με τα εσώρουχά του στο υπόγειο σιδηρόδρομο.

 

Η εκστρατεία βασίστηκε σε μία πρωτοβουλία του 2009 των αρχών της πολιτείας του Κουίνσλαντ που αναζητούσαν έναν "φύλακα για νησί" για το γνωστό Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα. Εκείνη η εκστρατεία συγκέντρωσε σχεδόν 35.000 υποψηφιότητες και τελικά επελέγη ο Βρετανός Μπεν Σάουθολ.

 

Αυτή τη φορά, αναζητείται -μεταξύ άλλων- και κάποιος ως "Επικεφαλής Διασκεδαστής", ο οποίος θα έχει πρόσβαση VIP σε πριβέ πάρτυ και φεστιβάλ στο Σίδνεϊ.

 

Οι 18 φιναλίστ θα μεταβούν στην Αυστραλία για συνεντεύξεις και τα ονόματα των έξι νικητών θα ανακοινωθούν στις 21 Ιουνίου. Τις περισσότερες αιτήσεις έστειλαν Αμερικανοί και ακολουθούν Βρετανοί.

 

Αναλυτικά, η λίστα των 6 καλύτερων εργασιών:

 

-Taste Master

-Outback Adventurer

-Chief Funster

-Park Ranger

-Wildlife Caretaker

-Lifestyle Photographer.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:35 - 12 Απρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.