ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ιστορία του Android συγκεντρωμένη σε μια εικόνα

23:52 - 12 Απρ 2013 | Ειδήσεις
Η ιστορία του Android συγκεντρωμένη σε μια εικόνα
Σε μια εικόνα του Kinvey είναι συγκεντρωμένα όλα τα σημαντικά στάδια και η εξελικτική πορεία του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος Android.

Πριν από πέντε χρόνια έκανε την αρχική του εμφάνιση το λειτουργικό σύστημα Android, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα είχε κάνει το ντεμπούτο anroid120413του το iPhone, και από τότε έμελλε να αλλάξει ριζικά ο τομέας των κινητών τηλεφώνων.


Πλέον στην αγορά κυκλοφορούν ένα δισεκατομμύριο smartphones ετησίως, και στο άμεσο μέλλον οι πωλήσεις τους αναμένεται να ξεπεράσουν αυτές των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Η Google με το λειτουργικό σύστημα Android έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη των smartphones. Οι συσκευές που έχουν εγκατεστημένο το λειτουργικό Android ξεπερνούν σε σύνολο αυτές που έχουν το iOS της Apple, το Windows και το Blackberry.


Παρακάτω παρατίθεται αυτή η εικόνα από το Kinvey, που παρουσιάζει όλα τα σημεία αναφοράς στην ιστορία του Android. Επίσης, στην εικόνα περιλαμβάνεται και το Android 5.0 Key Lime Pie που αναμένεται να παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στα πλαίσια του συνεδρίου Google I/O.

Συνημμένα αρχεία:
Τελευταία τροποποίηση στις 00:14 - 13 Απρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.