ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Facebook Home στα Android smartphones

00:27 - 13 Απρ 2013 | Ειδήσεις
Facebook Home στα Android smartphones
Η εφαρμογή Cover Feed «μεταμορφώνει» την αρχική οθόνη σε μια διαρκώς κυλιόμενη πλατφόρμα με αναρτήσεις των διαδικτυακών φίλων του κάθε χρήστη.

Διαθέσιμη είναι από την Παρασκευή η εφαρμογή Facebook Home για όλους τους κατόχους «έξυπνων» συσκευών κινητής τηλεφωνίας με λογισμικό Android.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook, οι κάτοχοι «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων Android μπορούν πλέον να «κατεβάζουν» το Facebook Home, ένα ηλεκτρονικό «περιβάλλον» με εφαρμογές που συνδέουν άμεσα το χρήστη με όλες τις λειτουργίες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

 

Το Facebook Home περιλαμβάνει την εφαρμογή Cover Feed, η οποία «μεταμορφώνει» την αρχική οθόνη του «έξυπνου» κινητού σε μια διαρκώς κυλιόμενη πλατφόρμα με αναρτήσεις των διαδικτυακών φίλων του κάθε χρήστη.


Παράλληλα, στο Facebook Home προσφέρεται και η λειτουργία Chat Heads, προκειμένου κάθε χρήστης του κοινωνικού δικτύου να μπορεί να συνομιλήσει διαδικτυακά με τους φίλους του ακόμη και την ώρα που χρησιμοποιηθεί άλλες εφαρμογές.


Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου λογισμικού, το Facebook παρουσιάζει στο κοινό και το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο First της εταιρείας HTC, το οποίο έχει ήδη εγκατεστημένο το «περιβάλλον» Facebook Home.


Το HTC First είναι διαθέσιμο μόνο από μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών στις ΗΠΑ έναντι 99 δολαρίων με συμβόλαιο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.