ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

9 εκ. δολ. θα ξοδέψει για το γάμο του ο ιδρυτής του Napster

14:08 - 16 Απρ 2013 | Ειδήσεις
Ο Sean Parker, συνιδρυτής του Napster και πρώτος πρόεδρος του Facebook, ετοιμάζεται να ξοδέψει 9 εκατομμύρια δολάρια στο γάμο του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγάλος αμερικάνος επιχειρηματίας, νοίκιασε ολόκληρο το θέρετρο Ventana Inn στο Big Sur της Καλιφόρνια και θα ξοδέψει το αστρονομικό ποσό των 9 εκατομμυρίων δολαρίων στον επικείμενο γάμο του με την μητέρα του παιδιού του Alexandra Lenas.

 

Ο Sean Parker, που είναι ο συνιδρυτής του δημοφιλούς προγράμματος διαμοιρασμού υλικού, του Napster, και πρώτος πρόεδρος του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου, του Facebook (επίσης είναι συνιδρυτής και των εταιρειών Plaxo, Causes και Airtime) υπολογίζεται ότι η συνολική του περιουσία φτάνει τα 2.1 δισεκατομμύρια δολάρια, όπως εκτιμήθηκε τον Μάρτιο του 2012.

 

Οι φήμες θέλουν τον Sean Parker να έχει αναθέσει σε μια εταιρεία κατασκευής τοπίων, να χτίσει τεχνητά ερείπια, καταρράκτες, γέφυρες, λιμνούλες και ένα περιφραγμένο εξοχικό σπίτι, στο δάσος που περικυκλώνει το ξενοδοχείο.

 

Όλοι οι καλεσμένοι θα εισέλθουν από πύλη αξίας 600.000 δολαρίων, θα χορέψουν σε πίστα 350.000 δολαρίων, ενώ ο Parker θα ξοδέψει ένα εκατομμύριο δολάρια σε φυτά και λουλούδια!

 

Επιπλέον, ο Parker προσέλαβε τον σχεδιαστή κουστουμιών από τις ταινίες Lord of the Rings ώστε να σχεδιάσει στολές για τους καλεσμένους.

 

Όλο αυτό το μεγαλειώδες σκηνικό θα κοστίσει περίπου 8.6 εκατομμύρια δολάρια, αλλά θα διαλυθεί αμέσως μετά το γάμο, που θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο της πρώτης Ιουνίου.

 

Πάντως, ο Parker αν μη τι άλλο δεν τσιγκουνεύεται τα χρήματα, και σίγουρα δεν θα του λείψουν αν αναλογιστούμε τη συνολική του περιουσία!

 

Inline image 1

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.