ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συναγερμός στη Βοστώνη από δολοφονία αστυνομικού και νέες εκρήξεις

08:59 - 19 Απρ 2013 | Ειδήσεις
Συναγερμός στη Βοστώνη από δολοφονία αστυνομικού και νέες εκρήξεις
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές της Βοστώνης, όταν αστυνομικός του Tεχνολογικού Iνστιτούτου Μασαχουσέτης (MIT) έπεσε νεκρός από τις σφαίρες αγνώστου μέσα στην πανεπιστημιούπολη.

Έρευνα μεγάλης κλίμακας πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι αρχές ασφαλείας της Βοστώνης στους χώρους του ΜΙΤ μετά από το θάνατο αστυνομικού από σφαίρες αγνώστου λίγο  νωρίτερα στο κτίριο της πανεπιστημιούπολης Κέμπριτζ.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αστυνομία έχει συλλάβει ένα άτομο, ωστόσο η αστυνομία καλεί φοιτητές και υπαλλήλους του πανεπιστημίου να πάρουν μέτρα ασφαλείας μέχρι να εντοπιστεί ο ένοπλος. «Μείνετε στα δωμάτιά σας, η κατάσταση είναι πολύ ρευστή» προειδοποίησε τους φοιτητές το πανεπιστήμιο. Τα μηνύματα στην υπηρεσία εκτάκτων αναγκών του ΜΙΤ ανανεώνονται κάθε 20 λεπτά περίπου, καλώντας τους φοιτητές να μην βγουν από τα δωμάτιά τους.

 

Συναγερμός στη πανεπιστημιούπολη

 

Η αστυνομία του MIT ερευνά το περιστατικό και έχει σημάνει συναγερμό σε όλους τους χώρους της πανεπιστημιούπολης. Η αστυνομία της Μασαχουσέτης και η αστυνομία του Κέμπριτζ ανακοίνωσαν ότι βοηθούν στις έρευνες.

 

"Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά στο Κτίριο 32...το οποίο αυτή τη στιγμή είναι περικυκλωμένο από δυνάμεις", αναφέρει το πανεπιστήμιο σε έκτακτη ανακοίνωσή του προς τους φοιτητές τους οποίους καλεί "να παραμείνουν μέσα στα δωμάτιά τους και μακριά από τον τόπο του εγκλήματος" μέχρι νεωτέρας. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες από το αμερικανικά ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της επιχειρήσης στο πανεπιστήμιο ακούστηκαν εκρήξεις.

 

Το επεισόδιο έρχεται λίγα μόλις 24ωρα μετά τις επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, με αποτέλεσμα ο αρχές να χτυπήσουν "κόκκινο συναγερμό". 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.