ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άγρια καταδίωξη του δεύτερου υπόπτου της επίθεσης στο Μαραθώνιο της Βοστώνης - Νεκρός ο ένας δράστης (video)

11:59 - 19 Απρ 2013 | Ειδήσεις
Άγρια καταδίωξη του δεύτερου υπόπτου της επίθεσης στο Μαραθώνιο της Βοστώνης - Νεκρός ο ένας δράστης (video)
Δύο αδέλφια από την Τσετσενία ήταν οι δύο δράστες της αιματηρής επίθεσης στη Βοστώνη.

Άγρια καταδίωξη έχει ξεκινήσει στην περιοχή της Βοστώνης, αν και αρχικά οι πληροφορίες ήταν αντιφατικές, φαίνεται ότι τελικά ο ένας δράστης της επίθεσης στο Μαραθώνιο της Βοστώνης έχει σκοτωθεί. Αναζητείται ακόμα ο δεύτερος, ο οποίος θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος, όπως ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης. Ο δεύτερος θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος και η αστυνομία ψάχνει πόρτα-πόρτα την περιοχή Γουότερταουν αναζητώντας τον. Νωρίτερα η αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δύο υπόπτων λίγο πριν από την επίθεση στον Μαραθώνιο.

 

boston marathon bomb suspects video 620x465

 

Ανταλλαγή πυροβολισμών στην πανεπιστημιούπολη


Σε εξέλιξη βρίσκεται εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή και ιδίως σε μικρή πόλη έξω από την Βοστώνη. Η καταδίωξη ξεκίνησε αφού σκοτώθηκε ένας αστυνομικός σε Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Η καταδίωξη είχε ως αποτέλεσμα την ανταλλαγή πυροβολισμών και την εξόντωση ενός από τους δύο υπόπτους για την βομβιστική ενέργεια της Βοστώνης.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Βοστώνης ανέφερε ότι ο «ύποπτος με το λευκό καπέλο» προσπαθεί να διαφύγει και ο άλλος ύποπτος είναι νεκρός.

 

MIT690 190413

 

Το Associated Press μετέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ότι οι δύο ύποπτοι για τις επιθέσεις της Βοστώνης είναι αδέλφια από την Τσετσενία και ζούσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τον τελευταίο χρόνο. Ο ύποπτος που καταζητείται είναι ο 19χρονος Τζοκάρ Α. Τσαρνάεφ, κάτοικος του Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης ενώ ο νεκρός είναι ο αδελφός του: και οι δύο διέμεναν στην περιοχή του Κέιμπριτζ με μόνιμη άδεια παραμονής στις ΗΠΑ.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία τροποποίηση στις 15:42 - 19 Απρ 2013

Πολυμέσα




Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.