ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνελήφθη ο δεύτερος Τσετσένος για την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης

20:09 - 20 Απρ 2013 | Ειδήσεις
Συνελήφθη ο δεύτερος Τσετσένος για την επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης
Ανακούφιση στη Βοστώνη από τη σύλληψη και του 19χρονου δράστη που αιματοκύλισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Ο ύποπτος της βομβιστικής επίθεσης στη Βοστώνη Τζοχάρ Τσαρνάγεφ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από τη σύλληψή του από την αστυνομία, ανακοίνωσαν οι αρχές, οι οποίες διαβεβαίωσαν πως η απειλή έχει εξανεμισθεί. Ο 19χρονος, εντοπίστηκε στην πρύμνη ενός σκάφους, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή ενός σπιτιού σε προάστιο της Βοστώνης.

 

Οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον ύποπτο μετά από πληροφορία που έδωσε στην αστυνομία ένας κάτοικος, ο οποίος παρατήρησε αίμα κοντά στο σκάφος.

Τρεις ακόμα ύποπτοι βρίσκονται υπό κράτηση και ανακρίνονται στο Νιού Μπέντφορντ της Μασαχουσέτης, δήλωσαν οι αστυνομικές αρχές. Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δεσμεύτηκε την Παρασκευή πως η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών θα ανακαλύψει εάν τα δύο αδέλφια που θεωρούνται ύποπτοι για τις αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστώνη, είχαν βοήθεια.

 

boston arrests300

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς φαινόταν ιδιαίτερα μελαγχολικός, είπε ότι οι Αμερικανοί χρωστούν πολλά στους κατοίκους της Βοστώνης και της Μασαχουσέτης, για την αντοχή που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των δύο εκρήξεων, οι οποίες κόστισαν τη ζωή σε 3 άτομα και προκάλεσαν τον τραυματισμό 176 ακόμα.

 

Διαβάστε επίσης:

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.