ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πατατάκια με γεύση κοτόπουλο και cola

15:17 - 30 Απρ 2013 | Ειδήσεις
Ένα πιάτο με κοτόπουλο και πατάτες τηγανητές συνοδεία αναψυχτικού cola σίγουρα θεωρείται γαργαλιστικό από τους περισσότερους.Τι συμβαίνει όμως όταν δίνεται η δυνατότητα να έχεις συνδυαστικά και τις τρεις γεύσεις ταυτόχρονα στο στόμα σου;

Το κινέζικο τμήμα της γνωστής εταιρείας τσιπς, Lay's, είπε να τολμήσει να προκαλέσει ένα διατροφικό σοκ κανονικό στον ουρανίσκο των καταναλωτών.


Με γεύσεις που ομολογουμένως απευθύνονται σε τολμηρούς, τα σακουλάκια με τους πιο περίεργους γευστικούς συνδυασμούς που έχει κάποιος σκεφτεί να δοκιμάσει, είναι ήδη στα ράφια των καταστημάτων.

 

Pepsi μαζί με κοτόπουλο είναι μόνο μια από αυτές τις περίεργες γεύσεις με τις οποίες έχουν εμπλουτιστεί τα τραγανά πατατάκια και… τεστάρουν τους τολμηρούς γευσιγνώστες!

 

Αλλά δε σταματάνε μόνο εκεί οι γεύσεις, που κάποιους ξετρελαίνουν και κάποιους απλώς τους αηδιάζουν: τυρί και αστακός, πικάντικη και ξινή ψαρόσουπα, αρνί και πικάντικο χοιρινό είναι λίγες ακόμα.

 

Άλλες εταιρείες είχαν επιχειρήσει επίσης να πειραματιστούν, χωρίς όμως να το προχωρήσουν τόσο, καθώς έμειναν σε γεύσεις όπως Kimchi –ένα κορεάτικο πιάτο από λαχανικά-, θαλασσινά με ντομάτα, ακόμα και τα πολύ αγαπητά από το κοινό Chicken Wing και πίτσα!

 

Και όλα αυτά από μία χώρα στην οποία τρώνε χωρίς δισταγμό έντομα και όχι μόνο!

Αλήθεια εσείς θα τα δοκιμάζατε;

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.