ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Θύμα» της κρίσης και το οπωροπωλείο του πρίγκηπα Καρόλου...

11:25 - 10 Μαϊ 2013 | Ειδήσεις
«Θύμα» της κρίσης και το οπωροπωλείο του πρίγκηπα Καρόλου...
Στα «νύχια» της οικονομικής κρίσης έπεσε μετά από 27 χρόνια λειτουργίας το οπωροπωλείο με βιολογικά προϊόντα, που λειτουργούσε ο πρίγκιπας Κάρολος στο Gloucestershire, καθώς οι ζημίες που παρουσίαζε το τελευταίο διάστημα ήταν μεγάλες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, το Veg Shed που είχε δημιουργήσει το 1986  ο διάδοχος στον θρόνο της Μ. Βρετανίας και γνωστός φυσιολάτρης, κρίθηκε μη βιώσιμο, καθώς τα προϊόντα του δεν μπορούν να ανταγωνιστούν αυτά που πωλούνται στα σούπερ - μάρκετ, αφού είναι πολύ ακριβά για τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

"Το Veg Shed έκλεισε κυρίως λόγω της αλλαγής στις καταναλωτικές συνήθειες και στην τάση για on line πωλήσεις" ανέφερε εκπρόσωπος του Καρόλου, προσθέτοντας ότι όσοι ενδιαφέρονται για τα προϊόντα μπορούν να τα παραγγείλουν μέσω Ίντερνετ.

 

22-Veg-Shed

Σημειώνεται ότι τα βιολογικά προϊόντα που πωλούνταν στο κατάστημα προέρχονταν από τις καλλιέργειες στην έκταση της εξοχικής κατοικίας του στη ΝΔ Μ. Βρετανία.

Το κατάστημα σύμφωνα με το Reuters ήταν γνωστό για την πώληση βρώσιμων μεν αλλά "παράξενων στο σχήμα" οργανικών φρούτων και λαχανικών, τα οποία τα σούπερ μάρκετ απορρίπτουν.

 

Διαβάστε επίσης: 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 19:01 - 10 Μαϊ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.