ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποδόσφαιρο: Το μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού έκανε ο Ρώσος ιδιοκτήτης του Σκορπιού!

10:51 - 29 Μαϊ 2013 | Ειδήσεις
Ποδόσφαιρο: Το μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού έκανε ο Ρώσος ιδιοκτήτης του Σκορπιού!
Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο νέος ιδιοκτήτης του μικρού νησιού του Ωνάση, του θρυλικού Σκορπιού, έκανε το πιο ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα μέχρι στιγμής στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ως ιδιοκτήτης της γαλλικής Μονακό αγόρασε από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο, τον Κολομβιανό Ραδαμέλ Φαλκάο.
Ο 27χρονος φορ θα πρέπει να θεωρείται παίχτης της γαλλικής ομάδας, καθώς πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη και αναμένεται στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

"Ξόδεψε" δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για τις μεταγραφές

Το κόστος της μεταγραφής του Φαλκάο στους Μονεγάσκους είναι τεράστιο. Ο 27χρονος Κολομβιανός σέντερ φορ φέρεται να έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 4ετούς ή 5ετούς διάρκειας έναντι 10 εκ. ευρώ το χρόνο χωρίς τη φορολογία, που θα καλύπτεται από τη Μονακό. Επίσης, η Μονακό θα καταβάλει στην ισπανική ομάδα τη ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 60 εκ. ευρώ.

Εκτός από τον Φαλκάο, που είναι το κερασάκι στην τούρτα, ο Ρώσος μεγιστάνας έχει ήδη ξοδέψει άλλα 70 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ζοάο Μουτίνιο και του Τζέιμς Ροντρίγκες από την Πόρτο.
Φημολογείται ακόμα πως διεκδικεί τον Κάρλος Τέβες, προσφέροντας στον Αργεντίνο επιθετικό ετήσιες αποδοχές ίδιες με αυτές του Φαλκάο, αλλά και τον Σαμίρ Νασρί, δίνοντας 45 εκ. ευρώ στους «πολίτες» για να σπάσει το συμβόλαιο του Γάλλου μεσοεπιθετικού. Παράλληλα, λέγεται ότι θέλει να εντάξει στο δυναμικό της Μονακό και τον βασικό τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, τον Βίκτορ Βαλντές.

skorpios660 200513

Η πρώτη επίσκεψη στον Σκορπιό

Παράλληλα με τα ηχηρά μεταγραφικά χτυπήματα, ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ την Δευτέρα εμφανίσθηκε μαζί με την κόρη του Εκατερίνα στο νησί του Σκορπιού. Οι δυό τους έφτασαν στο Σκορπιό με ελικόπτερο από το Άκτιο, το οποίο στις 14.50 προσγειώθηκε το ιδιωτικό τους αεροπλάνο. Ο Ρώσος μεγιστάνας αγόρασε τον Σκορπιό για χάρη της κόρης του.

Γιώργος Σμυρνής

Διαβάστε επίσης:

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.