ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Oprah Winfrey, η ισχυρότερη προσωπικότητα της showbiz

12:44 - 26 Ιουν 2013 | Ειδήσεις
Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας της από την κορυφή, η Oprah Winfrey είναι η πιο ισχυρή προσωπικότητα στον χώρο της showbiz, σύμφωνα με την σχετική λίστα του Forbes, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν έξι γυναίκες και τέσσερις άνδρες.

Αυτή είναι η πέμπτη φορά που η πρώην παρουσιάστρια τηλεοπτικού σόου και ιδιοκτήτρια του δικού της τηλεοπτικού δικτύου ηγείται της ετήσιας λίστας του περιοδικού με τις 100 διασημότητες.
Η τραγουδίστρια Lady Gaga έρχεται στην δεύτερη θέση, ακολουθούμενη από τον σκηνοθέτη και παραγωγό Steven Spielberg και τις τραγουδίστριες Beyonce και Madonna.
"Δεν υπάρχει κανένας άλλος με τέτοια συνέπεια και εξουσία", είπε η Dorothy Pomerantz του Forbes.com. "Μόνο τρία άτομα βρίσκονται κάθε χρόνο στην λίστα μας από το 1999. Αυτοί είναι η Oprah, o Howard Stern και ο Steven Spielberg", σχολιάζει.
Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Jennifer Lopez, η οποία βρισκόταν πέρυσι στην πρώτη θέση της λίστας, έπεσε φέτος στην 12η.
Με εισοδήματα 77 εκατομμύρια δολάρια από τον Ιούνιο του 2012 ως το 2013, η Winfrey είναι η διασημότητα με τα μεγαλύτερα εισοδήματα - τίτλος που ουσιαστικά ανήκει στην Madonna (125 εκατομμύρια δολάρια), αλλά που σύμφωνα με το Forbes λόγω της θέσης της στο Χόλιγουντ και της παρουσίας της στον Τύπο, στην τηλεόραση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Winfrey καθίσταται κάτοχος της κορυφής.
Παρά την επέμβαση στο ισχίο που την ανάγκασε να διακόψει την περιοδεία της, η Lady Gaga κέρδισε 80 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες, γεγονός που μαζί με την στρατιά θαυμαστών της και την ισχυρή της παρουσία στα social media της εξασφάλισε την δεύτερη θέση.


Ο Spielberg, με εισοδήματα 100 εκατομμυρίων δολαρίων τον περασμένο χρόνο, κατέχει την υψηλότερη θέση μεταξύ των ανδρών στη λίστα και προηγείται του ροκ σταρ Bon Jovi (στην έβδομη θέση), του αστέρα του τένις Roger Federer και του Justin Bieber, του νεότερου μέλους της λίστας που βρίσκεται στην ένατη θέση.
Παρότι μόλις 23 ετών, η τραγουδίστρια Taylor Swift μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα και συγκεκριμένα στην έκτη θέση, ενώ μία θέση στην πρώτη δεκάδα κατέχει και η τηλεπαρουσιάστρια Ellen DeGeneres.
Όσον αφορά τα διάσημα ζευγάρια που βρίσκονται στη λίστα είναι η Beyonce και ο σύζυγός της Jay-Z (32η θέση), ο αστέρας του αμερικάνικου φούτμπολ Tom Brady (65η) και το μοντέλο σύζυγός του Gisele Bundchen (81η), ο ηθοποιός Ashton Kutcher (53η) και η σύντροφός του Mila Kunis (89η).
Η βραβευμένη με Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου Jennifer Lawrence βρίσκεται στην 49η θέση και εντάσσεται για πρώτη φορά στη λίστα, ενώ ο επίσης ηθοποιός Hugh Jackman στην 11η και ο Channing Tatum στην 23η.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.