ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Forbes: Η Αντζελίνα Τζολί η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ

15:51 - 30 Ιουλ 2013 | Ειδήσεις
Forbes: Η Αντζελίνα Τζολί η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ
Μπορεί να έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία της ταινία, αυτό όμως δεν εμπόδισε τη διάσημη ηθοποιό και πρέσβειρα του ΟΗΕ να κατακτήσει τον τίτλο της πιο ακριβοπληρωμένης ηθοποιού του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Η γνωστή ηθοποιός που πριν λίγους μήνες συγκλόνησε με την αποκάλυψη της προληπτικής διπλής μαστεκτομής στην οποία υπεβλήθη προκειμένου να μειώσει τις πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο του μαστού, κέρδισε πέρυσι 33 εκατ. δολάρια, ενώ αρκετά πίσω είναι η φετινή νικήτρια του Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου Τζένιφερ Λόρενς, με κέρδη 26 εκατομμυρίων.
«Το Χόλιγουντ δεν έχει στρέψει την πλάτη του στην Τζολί. Παραμένει μία από τις ελάχιστες ηθοποιούς που μπορούν να ζητήσουν πάνω από 15 εκατομμύρια αμοιβή για τη σωστή ταινία, όπως το Maleficent όπου η Disney ξαναπιάνει το παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης», σχολιάζει η ιστοσελίδα του περιοδικού.
Στην τρίτη θέση έπεσε η Κρίστεν Στιούαρτ -ήταν πρώτη πέρσι- κερδίζοντας 22 εκατομμύρια δολάρια. Τέταρτη κατατάχθηκε η Τζένιφερ Άνιστον, με έσοδα 20 εκατομμυρίων.
Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Έμα Στόουν με έσοδα 16 εκατ. δολάρια. Στην έκτη θέση συναντάμε την Σαρλίζ Θίρον με 15 εκατ. δολάρια, στην 7η τη Νάταλι Πόρτμαν και τη Σάντρα Μπούλοκ με 14 εκατ. δολάρια (πέρυσι βρισκόταν στην 3η), στην 9η θέση τη Μίλα Κούνις με 11 εκατ. δολάρια ενώ στη 10η θέση της λίστας, αρκετά πιο κάτω σε σχέση με το παρελθόν βρίσκεται η Τζούλια Ρόμπερτς με επίσης 11 εκατ. δολάρια.
Το περιοδικό συνέταξε τον κατάλογο με βάση πληροφορίες από ατζέντηδες, μάνατζερ και άλλα στελέχη της κινηματογραφικής βιομηχανίας και υπολόγισε τα κέρδη των ηθοποιών στο διάστημα από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.