ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα επεισόδια στην Αίγυπτο με τους υποστηρικτές του Μόρσι

20:39 - 02 Αυγ 2013 | Ειδήσεις
Νέα επεισόδια στην Αίγυπτο με τους υποστηρικτές του Μόρσι
Με δακρυγόνα προσπάθησε να διαλύσει τους υποστηρικτές του πρώην προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι η αιγυπτιακή αστυνομία την Παρασκευή το απόγευμα, όταν οι τελευταίοι, κατά το υπουργείο Εσωτερικών, διέκοψαν την κυκλοφορία κοντά σε ένα συγκρότημα τηλεοπτικών στούντιο έξω από την Κάιρο.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου δεν διευκρινίζεται εάν η συγκέντρωση ήταν μεγάλη, ούτε αν υπάρχουν τραυματίες ή συλληφθέντες.

Οι διαδηλωτές «επιχείρησαν να επιτεθούν στα κτήρια όπου στεγάζονται διάφορα μέσα ενημέρωσης», ανέφερε υψηλόβαθμος αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν σε μεγάλη απόσταση από τις δύο πλατείες τις οποίες έχουν καταλάβει εδώ και έναν μήνα οι υποστηρικτές του ανατραπέντος ισλαμιστή προέδρου.

«Οι αστυνομικοί εκτόξευσαν δακρυγόνα εναντίον των συγκεντρωμένων που διαδήλωναν ειρηνικά, μόλις έφτασαν έξω από το Μίντια Προντάξιον Σίτι», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ελευθερίας, το πολιτικό πολιτικός βραχίονας της Μουσουλμανικής Αδελφότητας από την οποία προέρχεται ο κ. Μόρσι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.