ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Group Inditex: 49 νέα "ανοίγματα" σε 30 χώρες

00:01 - 07 Αυγ 2013 | Ειδήσεις
Group Inditex: 49 νέα "ανοίγματα" σε 30 χώρες
Το Group Ιnditex "έκλεισε" το τρίμηνο με ένα δίκτυο 6,058 καταστημάτων σε 86 αγορές, προσθέτοντας 49 "ανοίγματα" σε 30 διαφορετικές χώρες κατά την περίοδο αυτή.

Οι μορφές λιανικής πώλησης του Group, έκαναν βήματα μπροστά με τα διεθνή σχέδια εξάπλωσής του. Το Zara Home άνοιξε τα πρώτα καταστήματα στην Ιαπωνία (στην Οσάκα και την Yokohama, όπου τα υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό) καθώς και στον Παναμά. Η Oysho, άνοιξε τα πρώτα της καταστήματα στον Παναμά και την Κολομβία, το τελευταίο κοντά στο calle 82, το πιο πολυσύχναστο σημείο αγορών της Bogota.

To Stradivarius και η Bershka άνοιξαν τα καταστήματά τους στις Φιλιππίνες, ενώ το τελευταίο μπήκε στην Τυνησιακή αγορά για 1η φορά.

Αξιοσημείωτα επίσης νέα καταστήματα, είναι το κατάστημα Zara στον δρόμο Istiklal της Κωνσταντινούπολης, τα καταστήματα Bershka στον πολυσύχναστο δρόμο αγορών της Πράγας, NaPrikope, στην Via dell'Indipendenza(Δρόμος Ανεξαρτησίας) στην Bologna της Ιταλίας, και το κατάστημα Stradivarius στον δρόμο Saint Ferreol, στην Marseille.

zara inditex450
Μετά το κλείσιμο τον Μάιο, ο όμιλος ξαναάνοιξε τα ανακαινισμένα Zara στην Gran Vía της Μαδρίτης, στην M Plaza της Σεούλ και στον Brompton Road του Λονδίνου; τα Pull & Bear, εν τω μεταξύ, άνοιξαν το 1ο κατάστημά τους στην Γερμανία, συγκεντρώνοντας ένα τεράστιο πλήθος στο Βερολίνο; το Stradivarius έκανε ντεμπούτο στην Verona (Iταλία) και το Zara μπήκε στην ινδική πόλη Jaipur.

zara450 080813

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.