ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Emirates επαναφέρει το δρομολόγιο προς την Τρίπολη της Λιβύης

16:56 - 07 Σεπ 2013 | Ειδήσεις
Η Emirates επαναφέρει το δρομολόγιο προς την Τρίπολη της Λιβύης
Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, επανέφερε τις επιβατικές πτήσεις προς Τρίπολη, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Λιβύης.

Με την αποχώρηση της πρώτης πτήσης από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι την προηγούμενη εβδομάδα, η Emirates αποκαθιστά ένα βασικό προορισμό προσφέροντας στους ταξιδιώτες της Λιβύης πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο προορισμών της εταιρίας, που εκτείνεται σε έξι ηπείρους.

«Συνδέουμε πλέον την Τρίπολη, όχι μόνο με το Ντουμπάι αλλά με το παγκόσμιο δίκτυο που αριθμεί περισσότερους από 130 προορισμούς.

Οι αυξημένες πρόωρες κρατήσεις αποδεικνύουν τη ζήτηση, ανοίγοντας νέες αγορές για τους επιβάτες από και προς τη Λιβύη», δήλωσε ο Adil Al Ghaith ,Emirates' Vice President Commercial Operations Northern and Western Africa. «Η Λιβύη παρουσιάζει υγιή οικονομική ανάπτυξη και η επαναφορά των πτήσεων προς Τρίπολη θα συμβάλει στη στήριξη των επιχειρήσεων και το διεθνές εμπόριο από την Τρίπολη προς τον υπόλοιπο κόσμο».

Η Emirates εξυπηρετεί σήμερα την Τρίπολη με πτήσεις που πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα με μια σύντομη στάση στη Μάλτα, χρησιμοποιώντας αεροσκάφος Boeing 777 - 200ER που διαθέτει στους επιβάτες καθίσματα Πρώτης, Διακεκριμένης και Οικονομικής Θέσης. Η πτήση με κωδικό EK745 αναχωρεί από το Ντουμπάι κάθε Κυριακή, Τρίτη και Πέμπτη στις 09:30 με ώρα άφιξης στη Μάλτα στις 13:25. Το δρομολόγιο αναχωρεί από τη Μάλτα στο 14:55 με ώρα άφιξης στην Τρίπολη στις 15:55. Η πτήση της επιστροφής αναχωρεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Τρίπολης στις 17:25 και προσγειώνεται στο Ντουμπάι στη 01:00 την επόμενη μέρα.

Η Τρίπολη αποτελεί ένα από τα βασικά κέντρα της οικονομίας της Λιβύης και έδρα για πολλές από τις μεγαλύτερες τοπικές και διεθνείς εταιρίες της χώρας. Τον Ιούνιο του 2012, η Emirates επαναλειτούργησε το γραφείο της στην Τρίπολη επιτρέποντας στους πελάτες της περιοχής να κάνουν κρατήσεις για ταξίδια εκτός Λιβύης.

emirates617 070913

Υπηρεσία εμπορευματικών μεταφορών

Στηρίζοντας το εμπόριο μεταξύ της Τρίπολης και του υπόλοιπου κόσμου, η Emirates SkyCargo εισήγαγε την υπηρεσία εμπορευματικών μεταφορών το Μάιο του 2012. Ο τομέας εμπορευματικών μεταφορών της Emirates μεταφέρει ποικιλία προϊόντων στην Τρίπολη που περιλαμβάνει από ηλεκτρονικά αγαθά από την Άπω Ανατολή έως εξοπλισμό γεωτρήσεων από τις ΗΠΑ. Η επαναφορά του δρομολογίου της Emirates θα επιτρέψει στη SkyCargo να εξυπηρετεί καλύτερα τους Λίβυους εισαγωγείς, προσφέροντας εβδομαδιαία χωρητικότητα 100 τόνων και συχνότερες συνδέσεις, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τους προμηθευτές τους.

Οι Λίβυοι επιβάτες θα μπορούν και πάλι να απολαμβάνουν τις φημισμένες υπηρεσίες που προσφέρει το πλήρωμα καμπίνας, που έχει προσληφθεί από περισσότερες από 130 χώρες, υψηλής γαστρονομίας γεύματα και το πολυβραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice, που προσφέρει περισσότερα από 1.400 κανάλια ψυχαγωγίας και τη δυνατότητα να ανταλλαγής email και μηνυμάτων.

Η Emirates διαθέτει στόλο 201 αεροσκαφών και είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής αεροσκαφών A380 και Boeing 777, που εκτελούν πτήσεις προς 135 προορισμούς, σε 77 χώρες, σε 6 ηπείρους.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:06 - 07 Σεπ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.