ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Forbes: Η Μπιγιονσέ και ο ράπερ Τζέι -Ζι, το πιο ακριβοπληρωμένο ζευγάρι

10:23 - 20 Σεπ 2013 | Ειδήσεις
Με τα εκτιμώμενα κέρδη τους να φτάνουν τα 95 εκατ. δολάρια η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ και ο ράπερ σύζυγός της Τζέι-Ζι είναι το πιο καλοπληρωμένο ζευγάρι προσωπικοτήτων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Η Μπιγιονσέ, με την περιοδεία της «Mrs. Carter» και ο Τζέι-Ζι με εκατομμύρια πωλήσεις από το άλμπουμ «Watch the Throne» καθώς και από την συνεργασία του με τον επίσης ράπερ Κένι Γουέστ, κατέκτησαν και πάλι την πρώτη θέση στην οικονομική λίστα του Forbes, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το μοντέλο Ζιζέλ και τον σύζυγό της, αθλητή του ράγκμπι, Τομ Μπράντι, που κέρδισαν 80 εκατομμύρια δολάρια.

Στην τρίτη θέση βρίσκονται η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ με κέρδη 50 εκατομμύρια δολάρια. Πέρυσι το ζευγάρι βρισκόταν στην τέταρτη θέση της λίστας.

Οι πρώην συμπρωταγωνιστές στην τηλεοπτική κωμωδία «That '70s Show», Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις είναι στην τέταρτη θέση με 35 εκατομμύρια δολάρια, ακολουθούμενοι από το ζευγάρι Κιμ Καρντάσιαν και Κένι Γουέστ οι οποίοι συνολικά κέρδισαν 30 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το Forbes η 32χρονη Μπιγιονσέ κέρδισε 11 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από ότι ο σύζυγός της χάριν της πολύ επιτυχημένης περιοδείας της, η οποία της απέφερε κατά μέσο όρο περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια ανά παράσταση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.