ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ευρώπη θρηνεί νεκρούς από τον τυφώνα

13:02 - 29 Οκτ 2013 | Ειδήσεις
Η Ευρώπη θρηνεί νεκρούς από τον τυφώνα
Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τον τυφώνα που έπληξε τη Δυτική Ευρώπη.

Στους 13 έφθασε ο αριθμός των νεκρών από την τυφώνα που έπληξε την βορειοδυτική Ευρώπη, οι έξι εκ των οποίων στη Γερμανία. Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητό τους καταπλακώθηκε από δέντρο στο Γκελσενκίρκεν της δυτικής Γερμανίας, ενώ δύο παιδιά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν.

Στη Βρετάνη της δυτικής Γαλλίας μία γυναίκα παρασύρθηκε από τα κύματα, ενώ στην Ολλανδία δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν. Οι άνεμοι στη βόρεια Γαλλία και την Ολλανδία έπνεαν με ταχύτητα 150 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ στη Βόρεια Θάλασσα η ταχύτητά τους έφθασε τα 191 χιλιόμετρα την ώρα. Πολλά δρομολόγια τρένων ακυρώθηκαν στο Λονδίνο και στα περίχωρά του, καθώς και στη βορειοδυτική Γερμανία, ενώ τουλάχιστον 50 πτήσεις ματαιώθηκαν στο αεροδρόμιο Σίπχολ της ολλανδικής πρωτεύουσας και τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι σημαντικές καθυστερήσεις σημειώθηκαν στα αεροδρόμια του Αμβούργου και του Ντίσελντορφ.

kakokairia291013iii

Στη Γερμανία, ένας ψαράς κι ένας ναύτης σκοτώθηκαν σε διαφορετικά ναυτικά ατυχήματα. Περιλαμβανομένου του δυστυχήματος στο Γκελσενκίρκεν, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν στη βορειοδυτική Γερμανία από την πτώση δέντρων πάνω στα αυτοκίνητά τους, μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

kakokairia500 291013ii

Τελευταία τροποποίηση στις 13:44 - 29 Οκτ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.