ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αμερικανός πράκτορας νεκρός από πυρά ενόπλου στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες

22:17 - 01 Νοε 2013 | Ειδήσεις
Αμερικανός πράκτορας νεκρός από πυρά ενόπλου στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες
Ένας πράκτορας της Υπηρεσίας Ασφαλείας των Μεταφορών (TSA) σκοτώθηκε από τον ένοπλο που άνοιξε πυρ μέσα στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (LAX), αναφέρουν το τηλεοπτικό κανάλι ABV News και η εφημερίδα Λος Άντζελες Τάιμς, που επικαλούνται πληροφορίες από αξιωματούχο των ομοσπονδιακών υπηρεσιών ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένας αξιωματικός της TSA σκοτώθηκε σε ένα σταθμό ελέγχου των επιβατών.

 

Ωστόσο, συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες για τον αριθμό των τραυματιών, καθώς άλλες πηγές μιλούν για τρεις και άλλες για τέσσερις τραυματίες.

 

Το Ιατρικό Κέντρο Ρόναλντ Ρέιγκαν του Πανεπιστημίου του Λος Άντζελες, ανέφερε ότι έχουν μεταφερθεί εκεί τρεις τραυματίες. Η κατάσταση του ενός θεωρείται κρίσιμη και των άλλων δύο σταθερή.

 

Οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει επισήμως μέχρι στιγμής το θάνατο του πράκτορα.

 

Εκπρόσωπος της αστυνομίας, είπε ότι ο ύποπτος που έχει συλληφθεί από τις αρχές τραυματίστηκε από πυρά των πρακτόρων. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης είχε μαζί του ένα επιθετικό τουφέκι και έδρασε μόνος του.

 

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του LAX, Πάτρικ Γκάνον είπε ότι "ένα πρόσωπο έφτασε στον τερματικό σταθμό 3 του αεροδρομίου, έβγαλε ένα επιθετικό τουφέκι από ένα σακίδιο και άρχισε να πυροβολεί".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.