ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνικό πλοίο έλαβε σήμα για πιθανά ευρήματα του άφαντου Μπόινγκ- Ειδικευμένοι γάλλοι ερευνητές μεταβαίνουν στη Μαλαισία

17:38 - 16 Μαρ 2014 | Ειδήσεις
Σε ένα απίστευτο κουβάρι από σενάρια, θεωρίες συνωμοσίας και εικασίες μπλέκονται όλο και περισσότερο η παγκόσμια κοινή γνώμη, αναλυτές κάθε είδους και διαμετρήματος, ειδικοί και... "ειδικοί", και κυρίως οι συγγενείς των 239 επιβαινόντων του μοιραίου Μπόινγκ της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε και παραμένει άφαντο εδώ και οχτώ ημέρες...

Το ελληνικό φορτηγό πλοίο  ELKA Athina της European Product Carriers που πλέει στα στενά της Μάλακας έλαβε σήμα, μαζί με άλλα παραπλέοντα πλοία, από παράκτιο σταθμό της Ινδονησίας να σπεύσει σε συγκεκριμένη περιοχή προκειμένου να ελέγξει επιπλέοντα αντικείμενα που μοιάζουν με βαλίτσες. Τα αντικείμενα ενδέχεται να ανήκουν στο μοιραίο Μπόινγκ της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε πριν οχτώ ημέρες.

malaya160314jpg

Ο αριθμός των χωρών που εμπλέκονται στις έρευνες για το Μπόινγκ 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών έχει φθάσει τις 25, για τις επιχειρήσεις που καλύπτουν μεγάλο εύρος, στη θάλασσα και στην ξηρά, ανακοίνωσε στο μεταξύ η Μαλαισία. Η συνεργασία περιλαμβάνει δορυφορικά και στρατιωτικά δεδομένα, ενδεχομένως ευαίσθητα, με τις χώρες αυτές, ανάμεσά τους οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κίνα και η Γαλλία.

 

Από την πλευρά της, η Γαλλία θα στείλει τρεις ειδικευμένους ερευνητές για να συμμετάσχουν στις έρευνες για το Μπόινγκ 777 της Malaysian Airlines, ανακοίνωσε το γαλλικό υπουργείο Μεταφορών.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.