ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο φορές ψήφισε στις ευρωεκλογές ο διευθυντής της Die Zeit

09:40 - 28 Μαϊ 2014 | Ειδήσεις
Δύο φορές ψήφισε στις ευρωεκλογές ο διευθυντής της Die Zeit
O διευθυντής της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit αποκάλυψε ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ψήφισε δύο φορές στις Ευρωεκλογές, λόγω της διπλής ιθαγένειας: μία στη Γερμανία και μία στην Ιταλία.

«Μπορώ να ψηφίσω δύο φορές γιατί έχω ιταλικό και γερμανικό διαβατήριο. Το Σάββατο ψήφισα στο ιταλικό προξενείο του Αμβούργου και την Κυριακή σε εκλογικό τμήμα της πόλης» δήλωσε στη διάρκεια εκπομπής του ARD.

Καλεσμένος στην ίδια εκπομπή ήταν και ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος κουνούσε το κεφάλι του. «Δεν μπορεί ορισμένοι να ψηφίζουν πολλές φορές και οι υπόλοιποι μία» σχολίασε, ενώ ο Ντι Λορέντσο απάντησε ότι απλά δεν το γνώριζε. «Αν το γνώριζα δεν θα το έκανα και ασφαλώς δεν θα το έλεγα ζωντανά στην τηλεόραση» συνέχισε.

Πέρα από τη θυμηδία που προκάλεσε η αποκάλυψη, ο Τζιοβάνι ντι Λορέντσο βρίσκεται τώρα και στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης, αφού η Εισαγγελία τουυ Αμβούργου εξετάζει την υπόθεση.

Φυσικά στον διευθυντή της Die Zeit δεν χαρίστηκε η Bild: «Eίστε στα αλήθεια ένας τόσο ανόητος ψηφοφόρος, κύριε Ντι Λορέντσο;» ήταν ο τίλος της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.