ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εισιτήρια από χρυσάφι για τον τελικό του Mundial 2014

13:59 - 04 Ιουλ 2014 | Ειδήσεις
Μήπως είστε από αυτούς που ονειρεύονται να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι του τελικού στο Mundial 2014; Καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Γιατί μάλλον ούτε στα όνειρά σας δεν έχετε προβλέψει το κόστος των εισιτηρίων για το παιχνίδι αυτό. Και για να γίνουμε πιο συγκεκιμένη η μέση τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα... 7.066 δολάρια!

Όπως γράφει χαρακτηριστικά το Forbes, με τα ίδια χρήματα θα αγόραζε κανείς πέρυσι εισιτήρια και για τους οχτώ εντός έδρας αγώνες της πιο ακριβής ομάδας του αμέρικαν φούτμπολ (NFL) τους Seattle Seahawks και θα του περίσσευαν και 1.000 δολάρια.
Η κλιμάκωση σε σχέση με τους αγώνες των ομίλων αλλά και τη φάση των «16» είναι εντυπωσιακή. Από εδώ και πέρα τα εισιτήρια για όλους τους εναπομείνατες αγώνες θα ξεκινούν από τα 1.000 δολάρια κατά μέσο όρο, τιμή αυξημένη κατα 15,34% σε σχέση με την προηγούμενη φάση.

Μουντιάλ 2014: «Χρυσάφι» η μέση τιμή του εισιτηρίου για τον τελικό
Πιο ακριβό ματς στους «8» φαίνεται να είναι αυτό ανάμεσα σε Γαλλία και Γερμανία και ακολουθούν Αργεντινή-Βέλγιο, Βραζιλία-Κολμοβία και Ολλανδία-Κόστα Ρίκα.
Η τιμή, δε, για ένα μαγικό χαρτάκι για τον τελικό της 13ης Ιουλίου είναι κατά μέσο όρο 162% πιο ακριβή σε σχέση με ένα αντίστοιχο για τον πιο ακριβό ημιτελικό της 8ης Ιουλίου όπως φαίνεται στον πίνακα που ακολουθεί:

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.