ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Sotheby's και eBay "συμπράττουν" για την τέχνη

11:07 - 15 Ιουλ 2014 | Ειδήσεις
Sotheby's και eBay "συμπράττουν" για την τέχνη
Δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες δημοπρασιών, ο οίκος Sotheby's και το eBay ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι σκοπεύουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2015 και επιλεγμένες δημοπρασίες θα πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο και με ζωντανές προσφορές, προκειμένου να γίνει πιο προσιτή στο κοινό η διαδικασία αγοράς συλλεκτικών αντικειμένων και έργων τέχνης.

«Θα συνεργαστούμε με το eBay για να κάνουμε τις πωλήσεις μας πιο προσιτές στο ευρύτερο κοινό, σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Sotheby's Μπρούνο Βινσιγκέρα.

«Συνδυάζοντας την εμπειρία μας με την τεχνολογική πλατφόρμα του eBay αναμένουμε πως θα προκύψει ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα» ανέφερε στο πρακτορείο Reuters ο Άντριου Γκάλι, υπεύθυνος επικοινωνίας του Sotheby's. «Το κοινό είναι τόσο μεγάλο που δεν νομίζω ότι στο σημείο αυτό δεν μπορούμε να προβλέψουμε τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή η συνεργασία. Αλλά με περισσότερους ενδιαφερόμενους, είναι λογικό να υποθέσουμε πως και οι τιμές θα ανεβαίνουν περισσότερο σε μια δημοπρασία» πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.