ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απαγχονισμός η αιτία θανάτου του R. Williams

23:20 - 12 Αυγ 2014 | Ειδήσεις
Απαγχονισμός η αιτία θανάτου του R. Williams
Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του χαμού του σπουδαίου ηθοποιού, Robin Williams, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, σε ηλικία 63 ετών, και όπως ανακοινώθηκε φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι ιατροδικαστικές αρχές της Καλιφόρνιας, ο θάνατος οφείλεται σε απαγχονισμό, με τον ηθοποιό να προσπάθησε αρχικά να κόψει τις φλέβες του με ένα σουγιά, αλλά όταν απέτυχε κρεμάστηκε με μια ζώνη του...

 

Ο αναπληρωτής ιατροδικαστής ανακοίνωσε ότι ο 63χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι τη Δευτέρα όταν προσπάθησε να κόψει τις φλέβες στον αριστερό καρπό του, αλλά το μόνο που κατόρθωσε ήταν αμυχές.

 

Τότε πήρε μια ζώνη, την έδεσε γύρω από το λαιμό του, και την ασφάλισε μεταξύ της πόρτας της ντουλάπας και του πλαισίου της πόρτας. Ο Ουίλιαμς βρέθηκε ντυμένος, σε καθιστή θέση, και αιωρούνταν ελαφρώς με το δεξί του ώμο στην πόρτα.

 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για το ρόλο του στην ταινία Good Will Hunting, έπασχε από κατάθλιψη και είχε δώσει στο παρελθόν μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ενώ πριν ένα μήνα είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης στη Μινεσότα.

 

Με δήλωσή της, η σύζυγος του Williams, Susan Schneider, δήλωσε συντετριμμένη. «Εκ μέρους της οικογένειας του Robin, παρακαλούμε για την προστασία της προσωπικής μας ζωής, κατά τη διάρκεια του πένθους μας. Ελπίδα μας είναι ότι θα μνημονεύεται, όχι για τον τρόπο που πέθανε, αλλά για τις αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου που προσέφερε σε εκατομμύρια».

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της κόρης του στο Twitter

Η ηθοποιός και κόρη του  ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς, σύμφωνα με δημοσίευμα στη lifo.gr, αποχαιρέτησε τον πατέρα της λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του μέσω Twitter. H 23χρονη Zelda Rae Williams, κόρη του Robin Williams και της Marsha Garces, δανείστηκε ένα απόσπασμα απ΄το 26ο κεφάλαιο του βιβλίου του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ "Ο μικρός πρίγκηπας" και έγραψε: " Eσύ και μόνο εσύ θα έχεις τα αστέρια, όπως κανείς άλλος δεν τα έχει. Σε ένα από αυτά θα ζω. Σε ένα από αυτά θα γελώ. Όταν το βράδυ θα κοιτάς τον ουρανό, θα μοιάζει σαν να γελάνε όλα τα αστέρια. Εσύ και μόνο εσύ, θα έχεις αστέρια που γελούν. Σε αγαπώ. Μου λείπεις. Θα προσπαθώ να συνεχίσω να κοιτάω ψηλά."

View image on Twitter

 

Τελευταία τροποποίηση στις 23:23 - 12 Αυγ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.