ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απορριμματοφόρο παρασύρει και σκοτώνει έξι άτομα στη Γλασκώβη

20:13 - 22 Δεκ 2014 | Ειδήσεις
Απορριμματοφόρο παρασύρει και σκοτώνει έξι άτομα στη Γλασκώβη
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλά τραυματίστηκαν στην καρδιά της Γλασκώβης όταν απορριμματοφόρο τους παρέσυρε σε κεντρικό δρόμο.

Το όχημα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και προσέκρουσε σε τμήμα του ξενοδοχείου Μιλένιουμ στην Πλατεία Τζόρτζ. Τη στιγμή εκείνη στο σημείο βρίσκονταν πεζοί που περίμεναν να διασχίσουν το δρόμο λίγα μέτρα από το σιδηροδρομικό σταθμό της Κουίν Στριτ.


Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως ο οδηγός ξαφνικά έχασε τον έλεγχο καταλήγοντας στο πλήθος.


Σύμφωνα με δηλώσεις στο BBC ιδιοκτήτη εστιατορίου που βρίσκεται κοντά στο σημείο του δυστυχήματος, ο οδηγός φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.


Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σκωτίας εξηγώντας τη φύση του περιστατικού, επισήμανε στο BBC: «Ο κόσμος μπορεί να έχει θορυβηθεί και να πιστεύει ότι πρόκειται για κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύουμε εμείς. Πρόκειται για αυτοκινητιστικό δυστύχημα με πολλά θύματα. Πρόκειται για ένα τρομερό δυστύχημα αλλά δεν πιστεύουμε ότι πρόκειται για κάτι παράξενο».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.