ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Daily Mail: Σοσιαλιστής της σαμπάνιας ο Γ. Βαρουφάκης

18:10 - 22 Μαρ 2015 | Ειδήσεις
Daily Mail: Σοσιαλιστής της σαμπάνιας ο Γ. Βαρουφάκης
Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία, το δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας, «Daily Mail», που με αφορμή την αγγελία ενοικίασης του εξοχικού του Γιάννη Βαρουφάκη, στην Αίγινα τον  χαρακτηρίζει ειρωνικά «σοσιαλιστή της σαμπάνιας», που μέσω του ενοικίου των 5000 ευρώ την εβδομάδα, θα βοηθήσει την Ελλάδα να ξεπληρώσει τα χρέη της.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην πολυσυζητημένη φωτογράφισή του στην Αθήνα, τονίζοντας ότι η φωτογράφιση έφερε σε δύσκολη θέση τον υπουργό και τον ανάγκασε να αλλάξει τακτική: «Τώρα, ο αμήχανος πολιτικός φαίνεται να αποφάσισε πως το στυλ «κατά της λιτότητας» όταν αφορά την προσωπική ζωή, κάνει κακό στην δουλειά – κι έτσι έβαλε ενοικιαστήριο στην μοντέρνα εξοχική βίλα του στην Αίγινα».


Το άρθρο απαριθμεί, τα πλεονεκτήματα του εξοχικού, που προσφέρει, μεταξύ άλλων, άνετους χώρους, πέντε υπνοδωμάτια, δωρεάν wifi, home cinema, πισίνα και, ασφαλώς, ανεμπόδιστη θέα στο Σαρωνικό.


Ωστόσο επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη βίλα ανήκει στην γυναίκα του,  εικαστικό Δανάη Στράτου, απόρροια κληρονομιάς, από τον παππού της, ο οποίος ήταν και ο ιδρυτής της εταιρίας Πειραϊκή Πατραϊκή.

Παράλληλα, αναφέρεται πως το ζευγάρι μοιράζεται την ίδια ιδεολογία, παρόλο, που η κυρία Στράτου προέρχεται από μια οικογένεια με σημαντική οικονομική άνεση.

Ακόμη, γίνεται εκτενής αναφορά στην ζωή του ζευγαριού όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, τονίζοντας κυρίως τα ταξίδια τους, που αποτελούσαν σημαντικό κομμάτι της εργασίας τους.

Τέλος, το άρθρο καταλήγει με την απόφαση του ζευγαριού να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο πολυτελές διαμέρισμά του στην Πλάκα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.