ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεπάλ: Βρέφος ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια

20:47 - 29 Απρ 2015 | Ειδήσεις
Νεπάλ: Βρέφος ανασύρθηκε ζωντανό από τα συντρίμμια
Ελπίδα σε χιλιάδες ανθρώπους που βιώνουν τις δραματικές συνέπειες του σεισμού των 7,9 ρίχτερ στο Νεπάλ, δίνει η διάσωση ενός μωρού από τους διασώστες, που είχε εγκλωβιστεί κάτω από τα χαλάσματα.

Με 5.000 ανθρώπους να έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους και εκατοντάδες ακόμα να αγνοούνται θαμμένοι κάτω από τα συντρίμμια, ο εντοπισμός του μόλις 4 μηνών μωρού έπειτα από 22 ώρες που βρισκόταν θαμμένο κάτω από τα ερείπια του σπιτιού του, δίνει κουράγιο στους πολίτες του Νεπάλ, που είδαν μέσα σε μια στιγμή τη ζωή τους, να καταστρέφεται, από τη μανία του Εγκέλαδου.

Οι φωτογραφίες του μωρού να είναι καλυμμένο με σκόνη, να έχει κλειστά τα μάτια του και με το χεράκι του να ακουμπάει το κεφάλι του, ενώ βρίσκεται στην αγκαλιά ενός διασώστη δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

 

Το μωρό εντοπίστηκε από το κλάμα που άκουσε ένας διασώστης και έτρεξε να δει από πού προέρχεται.Έπειτα από αρκετή ώρα και προσεκτική απομάκρυνση των συντριμμιών,, το παιδί βγήκε σώο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και παρακολούθηση.

Σύμφωνα με το CNN, η κατάσταση του αγοριού που ονομάζεται Σόνιτ Αγουάλ, είναι σταθερή και δεν φέρει εσωτερικά τραύματα.

Εντούτοις, δεν είναι γνωστό αν οι γονείς του είναι σώοι αν και ανάμεσα στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα του Νεπάλ Kathmandu Today, διακρίνεται ένα ζευγάρι να κλαίει στη θέα του παιδιού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.