ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Τρικλοποδιά" στην υποψήφια Κ.Φιορίνα από 30.000....emoticons

15:15 - 05 Μαϊ 2015 | Ειδήσεις
"Τρικλοποδιά" στην υποψήφια Κ.Φιορίνα από 30.000....emoticons
Την υποψηφιότητά της για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ανακοίνωσε τη Δευτέρα η πρώην διευθύνουσα συμβούλος της Hewlett-Packard Co. Κάρλι Φιορίνα, κίνηση που, ωστόσο, συνάντησε "πολεμήθηκε" πριν καν συμπληρώσει ένα 24ωρο, με το μπέρδεμα που έγινε με το domain name της επίσημης ιστοσελίδας της.

Συγκεκριμένα, ένας κάθε άλλο παρά θαυμαστής της Φιορίνα, λίγο μετά την ανακοίνωση εκ μέρους της πως θέτει τον εαυτό της υποψήφιο, ανέβασε μια ιστοσελίδα με το όνομα carlyfiorina.org, την οποία γέμισε με λυπημένα emoticons (σ.σ. Τα smileys ή emoticons είναι μια "παραγλώσσα" του διαδικτύου με σύμβολα που χρησιμοποιούν οι χρήστες για να εκφράσουν καταστάσεις που δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια, π.χ. μορφασμοί).

«Ένα πρόσωπο για κάθε υπάλληλο της Hewlett Packard που απέλυσε η Κάρλι Φιορίνα» είναι η λιτή εξήγηση που δίνει ο δημιουργός της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. 

fiorina

Η σελίδα ανέβηκε στον αέρα λίγο αφού η Φιορίνα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, και πριν προλάβει να κατοχυρώσει την ηλεκτρονική διεύθυνση carlyfiorina.org, χρησιμοποιώντας πλέον το carlyfiorina.com για επίσημη ιστοσελίδα της.

fiorina2

Η Κάρλι Φιορίνα, είναι η μοναδική γυναίκα μεταξύ των ρεπουμπλικανών υποψηφίων που διεκδικούν το χρίσμα για τον Λευκό Οίκο ενόψει των εκλογών του 2016. Πρόκειται για μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο των αμερικανικών επιχειρήσεων, ωστόσο η πολιτική της απήχηση δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη στους πολίτες, στις δημοσκοπήσεις, η κ. Φιορίνα κατατάσσεται στις τελευταίες θέσεις μεταξύ των Ρεπουπλικανών που φιλοδοξούν να πάρουν το χρίσμα.

Σημειώνεται πως εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από την HP το 2005, καθώς η τεχνολογική εταιρία πάσχιζε να τελειώσει με την ύψους 19 δισεκ. δολαρίων συγχώνευσή της με την Compaq.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.