ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πακιστάν: Και πρέσβεις νεκροί στη συντριβή ελικοπτέρου σε σχολείο

11:51 - 08 Μαϊ 2015 | Ειδήσεις
Πακιστάν: Και πρέσβεις νεκροί στη συντριβή ελικοπτέρου σε σχολείο
Τουλάχιστον έξι είναι οι νεκροί από την συντριβή ελικοπτέρου σε σχολείο στο Πακιστάν, ανάμεσά τους και οι πρέσβεις της Νορβηγίας και των Φιλιππινών, όπως ανακοίνωσε ο στρατός του Πακιστάν. Στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά 17 άτομα, μεταξύ των οποίων 11 διπλωμάτες.

Σύμφωνα με το δίκτυο Al Jazeera, νεκροί είναι οι πρεσβευτές της Νορβηγίας Λιφ Λάρσεν και των Φιλιππίνων Ντομίνγκο Λουτσενάριο Jr, οι σύζυγοι του Μαλαισιανού και του Ινδονήσιου πρεσβευτή στη χώρα, όπως επίσης και οι δύο χειριστές του στρατιωτικού ελικοπτέρου, τύπου MI-17.

Στη συντριβή τραυματίστηκαν οι πρέσβεις Ολλανδίας και Πολωνίας, ενώ εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί καθώς την ώρα της συντριβής, στο σχολείο υπήρχαν μαθητές.

Οι διπλωμάτες μετέβαιναν στα βόρεια της χώρας για να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια. Επρόκειτο για ένα κονβόι τριών ελικοπτέρων που μετέφεραν διπλωμάτες από 37 συνολικά χώρες, δηλώνουν πηγές από το Πακιστάν.

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Ναουάζ Σαρίφ πήγαινε με ξεχωριστό ελικόπτερο στην ίδια περιοχή, αλλά επέστρεψε στο Ισλαμαμπάντ μετά το δυστύχημα.

Pakistan

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.