ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Independent: Δεν είναι ο Μπεν ο άνδρας που εμφανίστηκε στις βρετανικές αρχές

17:49 - 18 Μαϊ 2015 | Ειδήσεις
Independent: Δεν είναι ο Μπεν ο άνδρας που εμφανίστηκε στις βρετανικές αρχές
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Independent, ο νεαρός άνδρας που κάλεσε τις αστυνομικές αρχές του Γιορκσάιρ δηλώνοντας ότι έμοιαζε αρκετά με την ενήλικη εκδοχή του Μπεν Νίνταμ, δεν είναι ο ίδιος.  

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα, ήδη προ ετών είχε γίνει εξέταση DNA στον νεαρό αυτό, κάτι που διαπίστωσε στη συνέχεια η βρετανική αστυνομία.

Μάλιστα, στη σελίδα του Facebook «Help Find Ben Needham» αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση: «Ο άνδρας που κάλεσε την τηλεοπτική εκπομπή («Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη) είναι παλιό στοιχείο».

Το κείμενο δε, αποκαλύπτει πως τουλάχιστον 30 άνθρωποι ήρθαν σε επαφή με την αστυνομία του Γιορκσάιρ μετά την έκκληση της μητέρας του Μπεν για νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση.

Στο μεταξύ, οι βρετανικές αρχές συνεργάζονται με την ΕΛ.ΑΣ. αναζητώντας τον Μπεν από το Σέφιλντ.

Ιδιαίτερα συγκινημένη από την ανταπόκριση των πολιτών, είναι η μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ, η οποία, όπως δήλωσε, εντυπωσιάστηκε από τις προσπάθειες της αστυνομίας και της ειδικής ομάδας ερευνών.

Την ίδια ώρα, επισήμανε πως «είναι φανταστικό να γνωρίζω ότι το ελληνικό κοινό λαμβάνει στα σοβαρά την εξαφάνιση του Μπεν και θέλει να μας βοηθήσει», πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.