ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φρίκη: Μουμιοποιημένα... βρέφη σε εργαστήριο στη Ρωσία (σκληρές φωτό)

14:27 - 20 Μαϊ 2015 | Ειδήσεις
Φρίκη: Μουμιοποιημένα... βρέφη σε εργαστήριο στη Ρωσία (σκληρές φωτό)
Σε ένα σοκαριστικό όσο και μακάβριο εύρημα βρέθηκαν μπροστά οι ντόπιοι κάτοικοι της περιοχής Τομπόλσκ, στη δυτική Σιβηρία. Σε μια εγκαταλελειμένη παθολογική κλινική βρέθηκαν μουμιοποιημένα υπολείμματα βρεφών(!), προκαλώντας σοκ σε όλη την τοπική κοινότητα!

Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του εργαστηρίου βρέθηκαν βρέφη, όργανα και οστά ενώ σε αρκετά από τα βρέφη, φαίνονταν εμφανώς τα σημάδια από τομές, που υποδείκνυαν ότι στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις διενεργούνταν πειράματα και εγχειρήσεις.

Ένας φοιτητής ιατρικής, ο Γκεόργκι Γκριγκόρτσουκ, κάτοικος του Τομπόλσκ, περπατούσε σε ένα μονοπάτι, το οποίο, είπε πως ακολουθούν πολλά παιδιά, όταν βρήκε το εν λόγω οίκημα με ανοιχτή πόρτα. Πέρασε το κατώφλι και σίγουρα θα ευχόταν να μην το είχε κάνει. Μεγάλες γυάλες με μωρά - μούμιες βρίσκονταν πάνω σε ράφια και τραπέζια, άλλες γυάλες ήταν σπασμένες στο πάτωμα και παντού, διασκορπισμένα, όργανα και οστά.

Τα δοχεία είχαν πάνω τους ημερομηνίες και μάλιστα μερικές από αυτές φτάνουν μέχρι τον Ιανουάριο του 2012, υποδεικνύοντας πως γινόταν χρήση των εγκαταστάσεων μέχρι τότε.

Ο Γκριγκόρτσουκ αμέσως ειδοποίησε τις τοπικές αρχές και τους ντόπιους δημοσιογράφους με την πληροφορία πως βρήκε πεταμένα απομεινάρια βρεφών στο αχρησιμοποίητο εργαστήριο, το οποίο έχει ένα νεκροτομείο ακριβώς δίπλα του.

Τρόμος στη Ρωσία: Βρέθηκαν μουμιοποιημένα βρέφη σε γυάλες!

Πέραν των ανθρώπινων μελών, οι αρχές βρήκαν και διάφορα έγγραφα και σημειωματάρια, τα οποία περιέγραφαν με κάθε αποκρουστική λεπτομέρεια τα πειράματα που διενεργούνταν σε αυτό το εργαστήριο, όπως και το ιστορικό των ασθενών και προσωπικές πληροφορίες.

Το εργαστήριο σφραγίστηκε με όλα τα μακάβρια ευρήματα στο εσωτερικό του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.