ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρετανία: Μητέρα παραμελούσε τα παιδιά της σε σπίτι-τρώγλη με... πτώμα!

13:25 - 21 Μαϊ 2015 | Ειδήσεις
Βρετανία: Μητέρα παραμελούσε τα παιδιά της σε σπίτι-τρώγλη με... πτώμα!
Μια απίστευτη είδηση έλαβε χώρα στο Νόουσλι του Μέρσεϊσαϊντ! Μητέρα συνελήφθη κατηγορούμενη πως παραμελούσε σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά της.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς της γυναίκας, της είπαν να μην πηγαίνει στο πατρικό τους σπίτι, γιατί εκεί έμενε και ο αδερφός της, που έπασχε από ψυχαναγκασμό, ο οποίος τον οδηγούσε είτε να συλλέγει αντικείμενα κάθε λογής, είτε κυριευόταν από αδυναμία να πετάξει τα αντικείμενα που έπρεπε, συνεπώς το σπίτι ήταν ακατάλληλο για να βρίσκονται παιδιά. Όμως η γυναίκα συνέχισε να πηγαίνει.

Στη συνέχεια οι γείτονες παρατήρησαν τα νεκρά έντομα στα τζάμια του σπιτιού, όπου η γυναίκα έμενε για ώρες ή και μέρες, με τα δυο παιδιά της ηλικίας 4 και 5 ετών και φυσικά η απίστευτη μυρωδιά δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Ξεπερνώντας το σοκ, πως η γυναίκα και τα παιδιά της έμπαιναν και έβγαιναν στο σπίτι σαν να μην τρέχει τίποτα, και πως οι δυο γονείς της έμεναν εκεί μέσα, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τη DailyMail, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι και τους άνοιξε η γιαγιά των μικρών παιδιών, η αποπνικτική δυσωδία τους κάλυψε και έκαναν μια αυθόρμητη χιουμοριστική ερώτηση: «Τι μυρίζει έτσι; Πτώμα έχετε πάνω;»

Εξερευνώντας το σπίτι, ανακάλυψαν κάθε είδους σκουπίδι στον κάτω όροφο, αλλά μόλις πήγαν πάνω, εύχονταν να μην είχαν κάνει ποτέ την προηγούμενη ερώτηση. Σε ένα δωμάτιο, πάνω στο κρεβάτι του, βρισκόταν ο, επί ένα μήνα νεκρός, αδερφός της μητέρας, σε κατάσταση αποσύνθεσης!

Στο θέαμα του νεκρού γιού της, η γιαγιά λιποθύμησε και παρά λίγο να πέσει από τη σκάλα, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Οι αρχές συνέλαβαν τους τρεις ενηλίκους, με την υποψία πως έκρυβαν ένα πτώμα, όμως ποτέ δεν απαγγέλθηκαν αυτές οι κατηγορίες.

Αντ' αυτού η πρόνοια ανέλαβε δράση και πήρε τα παιδιά της, τα οποία λαμβάνουν υποστήριξη και σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν δείχνουν να αποκόμισαν κάποιο τραύμα από την όλη υπόθεση.

Στο δικαστήριο η μητέρα παραδέχτηκε την ενοχή της για αμέλεια απέναντι στα παιδιά της, με το δικαστή να παίρνει το λόγο και να της τα ψέλνει για το γεγονός πως δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα για να είναι τα παιδιά της καλά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.