ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΗΠΑ: Μητέρα δολοφόνησε τον αυτιστικό γιο της (φωτο)

14:05 - 29 Μαϊ 2015 | Ειδήσεις
ΗΠΑ: Μητέρα δολοφόνησε τον αυτιστικό γιο της (φωτο)
Η 54χρονη αμερικανίδα εκατομμυριούχος Τζίτζι Τζόρνταν, που δολοφόνησε τον οκτάχρονο αυτιστικό γιο της μέσα στο δωμάτιο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης, καταδικάστηκε χθες Πέμπτη σε 18ετή ποινή κάθειρξης.

Η Τζόρνταν, πρώην στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας, νοίκιασε δωμάτιο στο ξενοδοχείο Peninsula για την ίδια και τον αυτιστικό γιο της στις 3 Φεβρουαρίου του 2010. Τον περασμένο Νοέμβριο, δικαστήριο της Νέας Υόρκης την έκρινε ένοχη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, αφού ο μικρός Τζουντ Μίρα βρέθηκε νεκρός κατόποιν πιέσεων της ίδιας να καταπιεί μεγάλες δόσεις φαρμάκων.

Συγκεκριμένα, τον υποχρέωσε να καταπιεί υψηλές δόσεις φαρμάκων που του χορήγησε με σύριγγα από τη νύχτα της 3ης Φεβρουαρίου μέχρι τις πρώτες ώρες της 5ης Φεβρουαρίου. 

Αργότερα, η γυναίκα βρέθηκε να κάθεται στο κρεβάτι όπου ήταν αναίσθητος ο γιος της έχοντας δίπλα του φάρμακα και άδεια κουτιά από φάρμακα.

«Κανένας -και ειδικά κανένα παιδί- δεν αξίζει το είδος του θανάτου που είχε ο Τζουντ Μίρα από τα χέρια της ίδιας της μητέρας του. Η δηλητηρίαση και η δολοφονία ενός οκτάχρονου αγοριού είναι μία προμελετημένη ενέργεια παιδικής κακοποίησης. Έπειτα από πέντε χρόνια, απονεμήθηκε δικαιοσύνη με τη σημερινή ποινή των 18 χρόνων που επιβλήθηκε» σχολίασε ο εισαγγελέας του Μανχάταν Σάιρους Βανς.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:17 - 29 Μαϊ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.