ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γάμος μιας άλλης εποχής: Η... χλιδή και οι δύο Ελληνίδες!

12:20 - 10 Ιουν 2015 | Ειδήσεις
Γάμος μιας άλλης εποχής: Η... χλιδή και οι δύο Ελληνίδες!
Ένας γάμος βγαλμένος από τα πιο ακριβά... γούστα μίας άλλης εποχής έλαβε χώρα στη Ρώμη.

Δισεκατομμυριούχοι, πριγκίπισσες, φορέματα με διάσημες υπογραφές, χλιδή στον υπέρτατο βαθμό και δύο ελληνικές παρουσίες...

Τις ζωές τους ένωσαν ο δισεκατομμυριούχος Τζόζεφ Γκετί και η Λιβανοαιγύπτια φίλη του Σαμπίν Γκανέμ. Ο κατάλογος των βαθύπλουτων και σούπερ κοσμικών καλεσμένων τους, ατελείωτος.

Το σκηνικό του γάμου, μαγικό, βγαλμένο από άλλη εποχή. Η βασιλική των Δώδεκα Αποστόλων στη Ρώμη, όπου και έγινε ο γάμος, δεν άφηνε άλλωστε και πολλά περιθώρια. Δημιουργούσε... κλίμα από μόνη της.

Στο ίδιο πλαίσιο και το νυφικό της νύφης, δημιουργία του γαλλικού οίκου Schiaparelli. Το φόρεμα εκ πρώτης όψεως απλό, μακρύ, στενό, με δυο χρυσούς ήλιος στα πλαϊνά. Ωστόσο, αυτό που έδινε... κλίμα ήταν ο μανδύας με την κουκούλα που φορούσε η νύφη.

Η τεράστια ουρά του, η κουκούλα και ο χρυσός ήλιος κεντημένος όλος με πούλιες, τόσο στο πίσω μέρος όσο και στα πλαϊνά του δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο.

Οι παράνυφμοι και οι δημιουργίες της Κατράντζου

Ο γάμος, όμως, είχε και ελληνικό άρωμα, αφού οι δύο παράνυφοι φορούσαν δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου, η οποία είναι στενή φίλη της νύφης και φυσικά ήταν παρούσα στην τελετή. Και η Κατράντζου δεν ήταν η μόνη παρουσία με άρωμα Ελλάδας στο γάμο. Παρούσα ήταν και η πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου, γνωστή για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, Δάφνι Γκίνες.gamos getty 13

Μετά το γάμο και αφού το ζευγάρι, παρέα με τους φίλους του, περπάτησε στους δρόμους της Ρώμης ακολούθησε πάρτι. Και αυτό ιδιαίτερο. Θέμα του οι «Επικίνδυνες Σχέσεις», όπως η ταινία του 1988 με τον Γκλεν Κλόουζ και την Ούμα Θέρμαν, που η πλοκή της εξελισσόταν στο Παρίσι του 18ου αιώνα. Φυσικά δεν ήταν το μόνο πάρτι που έγινε για το εν λόγω γάμο. Είχαν προηγηθεί και ακολούθησαν και άλλα το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο στη Ρώμη, όλα τους, φόρος τιμής σε μια άλλη εποχή. Ενας φόρος τιμής, το κόστος του οποίου, όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα ξένων μέσων ενημέρωσης, έφθασε τα 10 εκατ. ευρώ.

Ο γαμπρός και η νύφη

Η 30χρονη νύφη είναι κόρη ενός Λιβανέζου επιχειρηματία και μιας Αιγύπτιας διακοσμήτριας. Η ίδια σπούδασε στη Γενεύη, μιλά αγγλικά, γαλλικά και αραβικά και πλέον ζει στο Λονδίνο. Πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με το κόσμημα «φλέρταρε» με την υποκριτική και την όπερα. Οι δημιουργίες της κυκλοφορούν υπό το label «Sabine G» και τις φορούν από τη Ριάνα μέχρι την Εμμα Γουάτσον.

Ο 26χρονος γαμπρός είναι γιος του Βρετανού επιχειρηματία Μαρκ Γκετί, ο οποίος έχει το γνωστό σε όλο τον κόσμο πρακτορείο φωτογραφιών Getty Images, αλλά και εγγονός του βαρώνου του πετρελαίου σερ Τζον Πολ Γκετί.gamos getty 3

 

gamos getty 17

Τελευταία τροποποίηση στις 13:36 - 10 Ιουν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.