ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προφυλακίστηκε ο μακελάρης του Τσάρλεστον

11:28 - 20 Ιουν 2015 | Ειδήσεις
Προφυλακίστηκε ο μακελάρης του Τσάρλεστον
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ηλικίας 21 ετών Ντίλαν Ρουφ, ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση σε εκκλησία μαύρων του Τσάρλεστον και τη δολοφονία 9 ανθρώπων.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο Ρουφ εμφανίστηκε σε βίντεο-οθόνη από την φυλακή όπου κρατείται και έχοντας το κεφάλι σκυμμένο, άκουσε τον δικαστή Τζέιμς Γκόσνελ να διατάζει την προφυλάκιση του.

«Ας λυπηθεί ο Θεός την ψυχή σου» είπε η μητέρα του νεότερου θύματος, του 26χρονου Ταιγουάντζα Σάντερς, καθώς ο Ρουφ παρακολουθούσε ανέκφραστος.

Ο φερόμενος ως δράστης μίλησε ελάχιστα κατά την ακροαματική διαδικασία, δίνοντας σύντομες απαντήσεις στις ερωτήσεις του δικαστή, επιβεβαιώνοντας το όνομα και τη διεύθυνση του και δηλώνοντας άνεργος.

Ο δικαστής Γκόσνελ, που δεν είχε τη δικαιοδοσία να ορίσει εγγύηση για τον Ρουφ για τις εννέα κατηγορίες ανθρωποκτονίας που αντιμετωπίζει, όρισε εγγύηση 1 εκατ. δολ. για την κατηγορία της οπλοκατοχής. Ο Ρουφ παραμένει προφυλακιστέος.

Νωρίτερα χθες, το CNN, επικαλούμενο μη κατονομαζόμενους αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας, μετέδωσε πως ο Ρουφ ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της επίθεσης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.