ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χειμάρρα: Ο Ράμα επιχειρεί αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος

16:33 - 21 Ιουν 2015 | Ειδήσεις
Χειμάρρα: Ο Ράμα επιχειρεί αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος
Σημαντικά προβλήματα καταγράφηκαν από την έναρξη κιόλας της εκλογικής διαδικασίας στο δήμο Χειμάρρας, όπου και επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των σημερινών αυτοδιοικητικών εκλογών στην Αλβανία.

Χωρίς να τηρεί καν τα προσχήματα, η κυβέρνηση Ράμα επιδιώκει να χειραγωγήσει ευθέως την ψήφο των ομογενών, και να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Βασική επιδίωξη να στηριχθεί η υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Γκέργκι Γκόρο που στηρίζει το "κυβερνόν" σοσιαλιστικό κόμμα, απέναντι στον υποψήφιο του ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ του κόμματος που εκπροσωπεί και συσπειρώνει την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία, Φρέντυ Μπελέρη.

Όπως ήδη κατήγγειλε εγγράφως το ΚΕΑΔ-ΟΜΟΝΟΙΑ, οι κάλπες δεν άνοιξαν στην ώρα τους. Υπάρχουν παράτυπες σφραγίδες των γραμματέων των εφορευτικών επιτροπών. Απουσιάζουν λίστες ψηφοφόρων από τα εκλογικά τμήματα. Και την ίδια στιγμή, μέλη του Σοσιαλιστικού Κόμματος και υπάλληλοι του δήμου Χειμάρρας συνοδεύουν ηλικιωμένους υποδεικνύοντας να ψηφίσουν τον νυν δήμαρχο ο οποίος μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στα εκλογικά τμήματα. Οι καταγγελίες ήδη προωθήθηκαν στους παρατηρητές του ΟΑΣΕ που εποπτεύουν για την τήρηση της νομιμότητας.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:04 - 21 Ιουν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.