ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εν αναμονή των μάκρο η Wall- Απώλειες στην Ευρώπη

15:45 - 08 Δεκ 2006 | Ειδήσεις
Μικρές μεταβολές εμφανίζουν τα αμερικανικά προθεσμιακά συμβόλαια, καθώς οι επενδυτές τις Wall Street αναμένουν τα στοιχεία από την έκθεση για την αγορά εργασίας που αναμένεται να βοηθήσουν τους επενδυτές να καταλάβουν αν η αμερικανική κεντρική τράπεζα θα χρειαστεί να μειώσει τα επιτόκια.

Το υπουργείο Εργασίας αναμένεται να ανακοινώσει ότι το ποσοστό ανεργίας κυμάνθηκε στο 4,5% το Νοέμβριο μετά το χαμηλό πενταετίας του 4,4% τον προηγούμενο μήνα. Εκτιμάται επίσης ότι οι νέες θέσεις εργασίας θα διαμορφωθούν στις 100.000. Απώλειες σημειώνονται στην Ευρώπη.

Η αισιοδοξία ότι η οικονομία βαίνει προς «ομαλή προσγείωση», μία επιβράδυνση που αποκλείει τόσο την ύφεση όσο και την αύξηση του πληθωρισμού, πυροδότησαν ένα ράλι στις χρηματαγορές το τελευταίο τρίμηνο. Ο S&P 500 ενισχύθηκε 5,5% από τα τέλη Σεπτεμβρίου, προσεγγίζοντας τις καλύτερες επιδόσεις που είχε από το Δεκέμβριο του 2004.

Η CiscoSystems, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σημειώνει πτώση στην Ευρώπη, καθώς ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αγοράσει κι άλλες εταιρείες και να επεκταθεί σε περισσότερες αγορές.

Στην Ευρώπη, ο FTSE 100 σημειώνει πτώση κατά 0,06%, ο DAX κατά 0,25%, και ο CAC 40 κατά 0,27%.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.