ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Bild: Συνεχίζει το ανθελληνικό παραλήρημα-Στο... σφυρί η Ελλάδα

10:38 - 21 Ιουλ 2015 | Ειδήσεις
Bild: Συνεχίζει το ανθελληνικό παραλήρημα-Στο... σφυρί η Ελλάδα
Συνεχίζει το ανθελληνικό της παραλήρημα και την προπαγάνδα κατά της χώρας μας η γερμανική εφημερίδα Bild. Αυτή τη φορά ξεπούλησε όλη την πατρίδα μας.

«Νησιά, λιμάνια, παραλίες, γήπεδα: Τι θα βγει στο σφυρί», αναφέρει το δημοσίευμα της Bild, το οποίο περιλαμβάνει και μια αναλυτική λίστα με όσα πρέπει να ξεπουλήσει η Ελλάδα προκειμένου να «ξεχρεώσει» τους συμπατριώτες της Α. Μέρκελ, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

Μαρίνες στην Επίδαυρο και την Ύδρα, λιμάνια, νησιά, παραλίες, 14 περιφερειακά αεροδρόμια, μεταξύ των οποίων βρίσκονται εκείνα της Ρόδου και της Κέρκυρας.

Ακόμα τα δύο κυβερνητικά αεροσκάφη που αποτιμώνται στα 10 εκ. ευρώ, 2.500 κτήρια του υπουργείου Πολιτισμού, στάδια όπως το ΟΑΚΑ και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Αμερικανική βάση στο Ηράκλειο, ξενοδοχεία, 77.000 χωράφια, ελληνική ιδιοκτησία που βρίσκεται στο εξωτερικό, ιαματικές πηγές όπως αυτές που βρίσκονται στις Θερμοπύλες.

Ακολουθούν και άλλα στάδια και αίθουσες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Μας κάνει εντύπωση πάντως που η εφημερίδα αφήνει εκτός λίστας την... Ακρόπολη.

Να είστε καλά κύριοι. Το εκτιμούμε ιδιαιτέρως!

Τελευταία τροποποίηση στις 10:43 - 21 Ιουλ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.