ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Malaysia Airlines:Συντρίμμια του εξασφανισθέντος Boeing βρέθηκαν στη Μαδαγασκάρη (photo,vid.)

14:29 - 30 Ιουλ 2015 | Ειδήσεις
Malaysia Airlines:Συντρίμμια του εξασφανισθέντος Boeing βρέθηκαν στη Μαδαγασκάρη (photo,vid.)
Στο Μπόινγκ 777 της Malaysia Airlines ανήκουν τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν στο νησί Ρεϊνιόν, στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, κοντά στο νησί της Μαδαγασκάρης, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών της Μαλαισίας.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το κομμάτι του πτερυγίου προέρχεται από αεροπλάνο Μπόινγκ 777. Ο επικεφαλής των ερευνών μας μού το είπε», δηλώνει χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Αμπντούλ Αζίζ Καπράουι.

Επιπρόσθετα, η υπηρεσία διερεύνησης αεροπορικών δυστυχημάτων της Γαλλίας (ΒΕΑ) εξετάζει το τμήμα του αεροπλάνου που βρέθηκε στο νησί Ρεϊνιόν, αλλά όπως υποστηρίζει είναι πολύ νωρίς να διαπιστωθεί αν προέρχεται από την πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Το BBC, αναφέρει πως τα συντρίμμια όντως δείχνουν να ανήκουν σε ίδιου τύπου αεροσκάφος, ωστόσο, επισημαίνεται, ότι στην περιοχή έχει συντριβεί άλλο ένα αεροσκάφος, ακριβώς στο σημείο όπου βρέθηκαν τα συντρίμμια. 

Η Κίνα, από την πλευρά της, δηλώνει, σύμφωνα με το Reuters, ότι παρακολουθεί στενά την πρόοδο των ερευνών. 

Μέχρι στιγμής κανένα ίχνος δεν έχει βρεθεί από την πτήση MH370 που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου του 2014, με 239 επιβάτες και πλήρωμα, μια ώρα μετά την απογείωσή του από την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ, με προορισμό το Πεκίνο.
Σύμφωνα με τους ειδικούς μέσα σε λίγες ημέρες θα λυθεί το μυστήριο με τα συντρίμμια που βρέθηκαν και έφεραν ξανά στο φως τη συγκλονιστική υπόθεση της μοιραίης πτήσης MH370 των Malaysia Airlines.
Παράλληλα, την ίδια ώρα άκρως αποκαλυπτικό είναι το  ρεπορτάζ που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail, κατά το οποίο  ωκεανογράφοι είχαν προβλέψει πριν από ένα χρόνο ότι τα συντρίμμια θα έφταναν στη Μαδαγασκάρη.
Το γράφημα που υλοποίησαν πριν από 12 μήνες αυστραλοί ωκεανογράφοι δείχνουν μέχρι πού μπορεί να έχουν φτάσει τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing, εξηγώντας ότι όντως είναι πολύ πιθανό να έχουν οδηγηθεί στο νησί Ρεϊνιόν, στο νότιο Ινδικό Ωκεανό.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:51 - 30 Ιουλ 2015

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.