ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μ.Βρετανία: Αεροσκάφος της οικογένειας του Μπίν Λάντεν συνετρίβη σε αεροδρόμιο

12:15 - 01 Αυγ 2015 | Ειδήσεις
Μ.Βρετανία: Αεροσκάφος της οικογένειας του Μπίν Λάντεν συνετρίβη σε αεροδρόμιο
Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη την Παρασκευή σε έκθεση αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία, δίπλα στο αεροδρόμιο Blackbushe.

Η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στη Μ. Βρετανία με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια των νεκρών, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα την ταυτότητά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, το ιδιωτικό τζετ που συνετρίβη ανήκε στην οικογένεια του πρώην επικεφαλής της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν

Το αεροσκάφος, το οποίο ταξίδευε από το Μιλάνο προς τη Μ. Βρετανία, έπεσε κοντά στο τέλος του αεροδιάδρομου, ενώ επιχειρούσε προσγείωση. Ο πιλότος και οι τρεις επιβάτες σκοτώθηκαν, ενώ προκλήθηκαν μεγάλης έκτασης υλικές ζημιές στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του αεροδρομίου, ο πιλότος έχασε την αίσθηση του χώρου, με συνέπεια να βγει εκτός διαδρόμου και να προκληθεί το θανατηφόρο ατύχημα.Το σκάφος κατέπεσε σε χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου, προκαλώντας πυρκαγιά.

Σύμφωνα με το βρετανικό Sky News, 4 άνθρωποι επέβαιναν στο αεροσκάφος, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα νεκρό. Ωστόσο, η αρμόδια υπηρεσία δήλωσε πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τον αριθμό των νεκρών.

 

areirpalsdm2

 

areirpalsdm4

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:32 - 01 Αυγ 2015

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.