ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ναρκωτικά και δολοφονία-Το σκοτεινό παρελθόν του πρίγκιπα του Ντουμπάι

15:17 - 22 Σεπ 2015 | Ειδήσεις
Ναρκωτικά και δολοφονία-Το σκοτεινό παρελθόν του πρίγκιπα του Ντουμπάι
Ερωτηματικά δημιουργεί η υπόθεση του θανάτου του πρωτότοκου γιου του Σεΐχη Mohammed bin Rashid Al Maktoum του Ντουμπάι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών, έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη στο σπίτι του. Η υπόθεση έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, καθώς πρόκειται για τον αιφνίδιο θάνατο ενός φαινομενικά υγιούς νέου ανθρώπου, ο οποίος διατηρούσε έναν λαμπερό τρόπο ζωής και κάποτε προοριζόταν να κυβερνήσει.

Ο 33χρονος Sheikh Rashid ήταν γιος του Σεΐχη και της Hind bint Maktoum bin Juma Al Maktoum. Ήταν μεγάλος φαν της ιππασίας και του ποδοσφαίρου, ενώ είχε στην κατοχή του δύο χρυσά μετάλλια στην ιππασία σε αγώνες αντοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ασίας το 2006.

Ωστόσο, σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, ο 33χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών και στεροειδών και είχε επισκεφτεί κλινικές για αποτοξίνωση. Μάλιστα, φέρεται να είχε δολοφονήσει ένα βοηθό στο γραφείο του πατέρα του, κατά τη διάρκει ανός επεισοδίου οργής λόγω των στεροειδών.

Ως αποτέλεσμα έχασε την ευκαιρία να είναι ο διάδοχος και ο πατέρας του αποφάσισε ο τίτλος να πάει στο νεαρότερο αδελφό του Sheikh Hamdan, με τη δικαιολογία ότι ήταν καλύτερος για αυτό το ρόλο.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια ο Rashid είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και βρισκόταν στα παρασκήνια του παλατιού.

Άλλες αναφορές κάνουν λόγο για πάρτι με σεξ και ναρκωτικά στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας που μπορούσαν να συμμετέχουν μόνο οι πολύ πλούσιοι.

Ένας Βρετανός βοηθός που εργαζόταν για τους Al Maktoums στο Longross Palace στο Surrey της Αγγλίας ισχυρίζεται ότι ο Rashid ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά. Μάλιστα το 2009 η οικογένειά του τον ανάγκασε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης. Ο ίδιος υπάλληλος αργότερα βρέθηκε σε δικαστική διαμάχη με την οικογένεια που έληξε υπέρ της οικογένειας Al Maktoum.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.