ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγωνία για τη σημαντική ανακοίνωση της NASA για τον Άρη

20:55 - 27 Σεπ 2015 | Ειδήσεις
Αγωνία για τη σημαντική ανακοίνωση της NASA για τον Άρη
Ένα σημαντικό επιστημονικό εύρημα σχετικά με τον πλανήτη Άρη πρόκειται να ανακοινώσει τη Δευτέρα η NASA, όπως ανακοίνωσε, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά και αγωνία.

Προς το παρόν, η NASA έχει κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό αυτό που θα ανακοινώσει τη Δευτέρα και τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό.

Όπως είναι φυσικό, τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πολλά και ένα έχει να κάνει με τον εντοπισμό νερού στον πλανήτη. Το ενδεχόμενο αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχει και ο Lujendra Ojha, ο οποίος μετά από έρευνα είχε υποστηρίξει ότι στον κόκκινο πλανήτη υπάρχουν πιθανές ροές αλμυρού νερού.

Στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου θα βρίσκονται δημοσιογράφοι, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #AskNasa στο Twitter.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Lujendra Ojha, ένας απόφοιτος του Πανεπιστημίου Georgia Tech, ο Jim Green, επιστήμονας της NASA, αλλά και ο Michael Meyer που είναι επικεφαλής του εξερευνητικού προγράμματος στον Άρη. Τους σημαντικούς αυτούς επιστήμονες θα πλαισιώσουν συνάδελφοί τους από άλλα τμήματα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.