ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ντόναλντ Τραμπ παρομοίασε τον Κάρσον με παιδεραστή

00:01 - 14 Νοε 2015 | Ειδήσεις
Ο Ντόναλντ Τραμπ παρομοίασε τον Κάρσον με παιδεραστή
"Προσευχή" για τον Ντόναλντ Τραμπ συνέστησε στους υποστηρικτές του ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις εκλογές του 2016 Μπεν Κάρσον, σε συνέχεια της τοποθέτησης του πρώτου για τον ίδιο ως "παιδεραστή".

 

 

"Όταν μίλησα με τον Δρ. Κάρσον για το θέμα αυτό χθες και το πώς θα πρέπει να απαντήσουμε, ήταν τόσο θλιμμένος. Μου είπε: "Προσευχήσου γι αυτόν", είπε ο συνταξιούχος νευροχειρουργός Κάρσον. "Τον λυπάται επειδή πραγματικά τον συμπαθεί" είπε ο Άρμστρονγκ Γουίλιαμς, εκπρόσωπος του Κάρσον που συχνά κάνει δηλώσεις εκ μέρους του σε ΜΜΕ. "Είναι πολύ λυπηρό να τον βλέπουμε να καταρρέει μπροστά στα μάτια μας" πρόσθεσε σχετικά.

 

Πιο συγκεκριμένα, στην ομιλία του στην Αϊόβα χθες, ο Τραμπ αμφισβήτησε τον ισχυρισμό του Κάρσον ότι όταν ήταν παιδί ήταν τόσο οξύθυμος που κάποτε επιτέθηκε σε έναν φίλο του με μαχαίρι. Το επεισόδιο αυτό, σύμφωνα με τον Κάρσον, στάθηκε αφορμή να ενισχυθεί η πίστη του στον Θεό.

 

"Σας παρακαλώ! Πόσο ηλίθιοι είναι οι άνθρωποι στην Αϊόβα; Πόσο ηλίθιοι είναι οι άνθρωποι αυτής της χώρας για να πιστεύουν αυτές τις ανοησίες;" είπε ο Τραμπ υποστηρίζοντας ότι το επεισόδιο αυτό δείχνει αντιθέτως ότι ο Κάρσον έχει "παθολογικό" χαρακτήρα.

 

"Αν έχεις μια παθολογία, δεν υπάρχει θεραπεία. Αν είσαι παιδεραστής, δεν υπάρχει θεραπεία. Δεν μπορούν να σε σταματήσουν", δήλωσε.

 

Στο μεταξύ, η Κάρλι Φιορίνα -έτερη υποψήφια για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις εκλογές του 2016 -έσπευσε να υπερασπιστεί τον Κάρσον μέσω του Facebook.

"Ντόναλντ, με συγχωρείς που επεμβαίνω και πάλι. Εσύ μάλλον ξέρεις κάτι περί παθολογικών καταστάσεων. Οποιοσδήποτε μπορεί να αυξήσει μια κληρονομιά πολλών εκατομμυρίων, όμως όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα σε κάνουν τόσο έξυπνο όσο ο Μπεν Κάρσον", έγραψε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.