ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Anonymous: Τρολάρουμε το Ισλαμικό Κράτος στις 11 Δεκεμβρίου

16:49 - 07 Δεκ 2015 | Ειδήσεις
Anonymous: Τρολάρουμε το Ισλαμικό Κράτος στις 11 Δεκεμβρίου
Οι Anonymous, η διαδικτυακή ακτιβιστική οργάνωση, ζήτησε από τους πολίτες να χλευάσουν το Ισλαμικό Κράτος (που αποκαλεί Daesh) ανεβάζοντας σατιρικά σχόλια αλλά και φωτογραφίες των νεκρών μελών τους.

Το τρολάρισμα των τζιχαντιστών έχει προγραμματιστεί για τις 11 Δεκεμβρίου και αποτελούν μέρος της συνεχιζόμενης «επιχείρησης ΙΚ», που ξεκίνησε όταν οι Anonymous «κήρυξαν πόλεμο» μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι.

 

Οι Anonymous ζήτησαν από τους υποστηρικτές τους να δημοσιεύουν φωτογραφίες των μελών του ΙΚ αλλά και να διοργανώσουν εκδηλώσεις που θα περιλαμβάνουν εκτύπωση «φωτογραφιών που χλευάζουν το ΙΚ» και να τις μοιράζουν στις πόλεις.

 

«Ίσως να αναρωτιέστε γιατί τρολάρουμε το ΙΚ και προγραμματίζουμε όλες αυτές τις διαδηλώσεις εναντίους του. Για να καταλάβετε όμως θα πρέπει να δείτε πρώτα πως λειτουργεί το ΙΚ. Πετυχαίνουν τον σκοπό τους μέσω του φόβου. Ελπίζουν ότι με τις ενέργειές τους μπορούν να μας φιμώσουν όλους και να μας κάνουν να κρυφτούμε μέσα στον φόβο. Αλλά αυτό που πολλοί ξεχνούν είναι πως η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι εναντίον τους και όχι στο πλευρό τους. Και αυτός είναι ο σκοπός αυτής της μαζικής εξέγερσης, στις 11 Δεκεμβρίου, θα τους δείξουμε ότι δεν φοβόμαστε, είμαστε η πλειοψηφία και με αυτή τη δύναμη μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά. Θα τους κοροϊδέψουμε, δείχνοντας πόσο ανόητοι είναι» αναφέρουν στο μήνυμά τους οι Anonymous.

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.