ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρομακτική δήλωση Πούτιν - «Κατεβάζει» το καλύτερο ρωσικό οπλοστάσιο

12:00 - 09 Δεκ 2015 | Ειδήσεις
Τρομακτική δήλωση Πούτιν - «Κατεβάζει» το καλύτερο ρωσικό οπλοστάσιο
Η υπομονή του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται πως εξαντλείται. Αυτό μαρτυρά και η νέα δήλωσή του.

Το Συριακό μοιάζει σαν μία ολόκληρη σκακιέρα στην οποία ο Πούτιν αποφάσισε να «κατεβάσει» την αφρόκρεμα του ρωσικού οπλοστασίου.

Μετά τα αεροσκάφη Su-34 και ύστερα από τους πυραύλους S-400 που δημιούργησαν μια αδιαπέραστη «ομπρέλα» πάνω από τη Συρία ο «Τσάρος» εμφάνισε ανοιχτά της Συρίας το «αόρατο» υποβρύχιο Rostov-on-Don το οποίο είναι εξοπλισμένο με βαλλιστικούς πυραύλους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να φέρουν και πυρηνικές κεφαλές.

rostov

 

Πριν περάσουν μερικές ώρες από την «εμφάνιση» του Rostov-on-Don ανοιχτά της Συρίας η Μόσχα έσπευσε να ανακοινώσει ότι έπληξε στόχους τζιχαντιστών με πυραύλους τελευταίας γενιάς που εκτοξεύτηκαν από το συγκεκριμένο σκάφος.

Αμέσως μετά ακολούθησε η ενημέρωση του Πούτιν από τον υπουργό Άμυνας και λίγη ώρα πριν “κυκλοφόρησε” η αντίδραση-σχόλιο του “Τσάρου” ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να αναλύουμε όλα όσα συμβαίνουν στο πεδίο της μάχης. Οι πύραυλοι “Καλίμπρ” (επιφανείας – επιφανείας) και οι KH101 (αέρος-επιφανείας) αποδείχθηκε ότι είναι μοντέρνοι και υψηλής ακρίβειας και9 πλέον γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι είναι όπλα ακρίβειας τα οποία μπορούν να εξοπλιστούν και με συμβατικές και με πυρηνικές κεφαλές».

Μάλιστα ο Βλαντιμίρ Πούτιν συμπλήρωσε με νόημα: «Φυσικά, αυτό δεν είναι απαραίτητο όταν μάχεσαι τρομοκράτες και, ελπίζω, να μην χρειαστούν ποτέ».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.