ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απίστευτο βίντεο: Υπουργός ρίχνει νερό σε πρόεδρο χώρας!

20:37 - 16 Δεκ 2015 | Ειδήσεις
Απίστευτο βίντεο: Υπουργός ρίχνει νερό σε πρόεδρο χώρας!
Τελικά δεν χρειάζεται πολύ για να γίνει κάποιος viral στο διαδίκτυο! Αρκεί ένας υπουργός, ένας πρόεδρος μία κάμερα και λίγα.... γαλλικά!

Ένα βίντεο στο οποίο αποτυπώθηκε ο καβγάς μεταξύ του πρώην προέδρου της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι και ενός Ουκρανού υπουργού, κατά τη διάρκεια του οποίου ο τελευταίος πετάει ένα ποτήρι νερό στον αντίπαλό του, έγινε απλώς ανάρπαστο!

 

Στο βίντεο φαίνεται ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Αρσέν Αβάκοφ και ο Σαακασβίλι, κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης κεκλεισμένων των θυρών ενώ το φοβερό περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα με το βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος ο Αβάκοφ στον λογαριασμό του στο Facebook.


Οι δύο αξιωματούχοι ανταλλάσσουν μάλλον βαριές κουβέντες κατά τη διάρκεια ενός τεταμένου διαλόγου, παρά τις εκκλήσεις να ηρεμήσουν που τους απευθύνει ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο.


«Θα αποδείξω ότι είστε ένας κλέφτης, εσείς προσωπικά (...). Όλη η χώρα το γνωρίζει» είπε ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας στον υπουργό.


«Κάθαρμα» απαντάει ο Αβάκοφ.


«Οδήγησες την χώρα σου στα άκρα, άφησε ήσυχη τη δική μου» συνέχισε ο ίδιος, ενώ τον παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες σε αυτήν τη συνάντηση που ήταν αφιερωμένη στην πορεία των μεταρρυθμίσεων στην Ουκρανία.


«Της χώρας σου; Εγώ είμαι Ουκρανός πολίτης!» φώναξε ο Σαακασβίλι, που έλαβε ουκρανικό διαβατήριο προτού θέσει υποψηφιότητα τον Μάιο για την θέση του κυβερνήτη της Οδησσού.


«Και εγώ είμαι Ουκρανός πολίτης» ούρλιαξε ο υπουργός.


«Και εσύ είσαι ένας ψεύτης, ένας κλόουν, μπ@δέλο!».


Τη στιγμή που ο πρόεδρος Ποροσένκο ανακοίνωνε τη λήξη της συνεδρίασης, ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας Αρσένι Γιατσενιούκ, που καθόταν πιο πέρα, με τη σειρά του ενεπλάκη στον καβγά.


«Ψεύτης, να τι είσαι!» κατηγόρησε τον Σαακασβίλι.

 

Δείτε το βίντεο έστω και χωρίς μετάφραση! Άλλωστε τα λέει όλα η... γλώσσα του σώματος!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.